NEOVIDERM Hlifestyle.eu

Zaštitnik kože cijele obitelji – NEOVIDERM

Ovo ljeto u cijeloj Hrvatskoj – strani gosti ali i Hrvati tražili su u ljekarnama po preporuci magistra farmacije, dermatologa i obiteljskih liječnika kao i kozmetičara samo jednu kremu! U bijeloj tubici sa plavim slovima. Krema koja nije dio beauty rutine već medicinski proizvod za hitne situacije. S.O.S. proizvod za majke, očeve, bake i djedove, djecu u svim situacijama kad je koža oštećena.  NEOVIDERM! Zaštitnik kože cijele obitelji!

Opekline od sunca? Crvenilo i(li) iritacija nakon depilacije? Opeklina s roštiljanja?  Ne dajte da vam trenutci koje ste trebali provesti s osmijehom završe u suzama. Magistre farmacije, dermatolozi i obiteljski liječnici preporučuju emulziju koja je pravi zaštitnik kože cijele obitelji.  Bijela tubica, plava NEOVIDERM slova i nakon nekoliko nanošenja emulzije stanje kože je nevjerojatno dobro!

NEOVIDERM Zaštitnik kože cijele obitelji!

NEOVIDERM možete pronaći u ljekarnama diljem Hrvatske i emulzija je kojom ćete riješiti: opekline od sunca, površinske opekline prvog i drugog stupnja, površinske čireve, ispucalost kože, nadraženost i crvenilo, ljuštenje, osipe, male abrazije ali i zaštiti kožu prije i nakon radioterapije ili nekog drugog tretmana koji bi mogao izazvati reakciju. Osim toga biti će sjajan pomoćnik i kod njege kože nakon tetoviranja ili pak nakon kemijskog pilinga. Zaista, ovo je emulzija za mnoge probleme s kožom za cijelu obitelj! 

NEOVIDERM Zaštitnik kože cijele obitelji!

Brojna su svjedočanstva ljudi koji su se uvjerili u djelotvornost ovog medicinskog proizvoda koji je krema ali nadilazi beauty industriju i cijelu obitelj čini sigunijom.  Zaštitnik kože cijele obitelji, NEOVIDERM, krema je koja svojim sastavom, a tu se posebno ističu beta glukan, hijaluronska kiselina i alginat, se logično nameće kao prvi izbor u S.O.S. situacijama kad je stanje kože u pitanju.

NEOVIDERM Zaštitnik kože cijele obitelji! 

NEOVIDERM emulziju za kožu kreirao je talijanski proizvođač Instituto Ganassini, a u Hrvatskoj je apsolutni broj 1 kad su u pitanju svi izazovi za kožna oštećenja ljeti ali dako i tijekom ostatka godine. 

Ova višenamjenska emulzija je medicinski proizvod koji pridonosi zaštiti kože, njezinoj dubinskoj hidrataciji, smanjuje opekline, kao i ostale upalne procese te pospješuje fiziološki proces normalizacije kože. NEOVIDERM je dermatološki testiran, prilagođen za najosjetljiviju kožu te se upravo zbog toga može koristiti i na bebinoj koži. Također je testiran na citotoksičnost s garancijom neprisustva teških metala u svom sastavu. 

NEOVIDERM Zaštitnik kože cijele obitelji!

Bezbrižno ljeto za cijelu obitelj zagarantirano je uz tubicu NEOVIDERM emulzije! 

NEOVIDERM Zaštitnik kože cijele obitelji!

 

 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI