NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN

NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN pomiče granice!

NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN u Hrvatskoj je dostupan kao jedinstven proizvod i svojom vrhunskom kvalitetom “čistog sastava” ali cjelokupnim pakiranjem koje ne samo da je estetično već i ekološki pažljivo izvedeno. NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN pomiče granice! 

Kolagen je najčešća bjelančevina u ljudskom tijelu (predstavlja čak 30 % svih bjelančevina u tijelu). Ne nalazi se samo u koži nego je ključna bjelančevina i u kostima, zglobovima, tetivama i hrskavici, rožnici oka, žilama, mišićima, unutrašnjim organima, kosi i noktima. Nakon 25. godine razina kolagena u žena i muškaraca počinje opadati jer ga tijelo samo više nije sposobno proizvesti u dovoljnoj količini.  

NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN priroda i znanost

Upravo svjesni izazova, tim stručnjaka prije svega iz područja nutricionizma i dermatologije uz entuzijaste zaljubljene u holistički način života kreirao je, a odnedavno na tržište Europe i svijeta i distribuira hydrocollagen čiji će vas sastav potpuno oduševiti. Naime, NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN ne sadržava šećer, umjetna sladila, emulgatore, konzervanse ili bilo kakve druge umjetne dodatke. Ne sadržava čak ni vitamine ili druge stvari koje bi mogle utjecati npr. na rast noktiju ili kose, što znači da su svi pozitivni učinci isključivo posljedica tvorbe novog kolagena u tijelu.

NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN vrećica

Kolagenski peptidi (dobiveni od ribe), grejp u prahu (koncentrirani sok grejpa), prirodne arome grejpa s ostalim prirodnim aromama, bojilo: beta-karoten, sladilo: steviol-glikozidi, kon­centrat soka cikle transparentan su sastav koji je oduševio već brojne žene i muškarce koji paze što unose u svoj organizam. NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN sadržava tako pomno odabrane kolagenske peptide najvišeg razreda kvalitete dobivenih, važno je naglasiti, od divlje ribe. Obrađeni su tako da se u želucu ne razgrađuju dodatno, nego se netaknuti apsorbiraju u krvotok i od tamo u ciljana tkiva u kojima je prisutan nedostatak kolagena (crijeva, žile, mišići, zglobovi, kosti, koža, kosa, nokti, rožnica oka…). Obogaćen je optimalnim omjerom aminokiselina koje su ključni građevni elementi svih tipova kolagena u tijelu. Odlikuje ga apsorpcija od čak 98 %.  

Luksuzno pakiranje je promišljeno do zadnjeg detalja. Naime, pogodno je za recikliranje, ali i usklađeno sa zahtjevima života 21. stoljeća. Jedna kutija sadrži 28 vrećica koje omogućavaju da svoju dnevnu dozu ljepote i zdravlja ponesete i konzumirate bilo kad i bilo gdje. Samo umiješate sadržaj vrećice u 200 ml vode ili tekućine po svojem izboru i miješate dok se potpuno ne rastopi jer se tako najbrže apsorbira u organizam. 

Za NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN klinički je dokazano da poboljšava hidriranost, glatkoću i elastičnost kože, poboljšava čvrstoću i gustoću kose te sprječava nastanak dubinskih bora.  

NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN pakiranje

NOVELIUS tim vam ne želi lagati već transparentno s vama i za vas raditi na stvarnom poboljšanju ljepote i zdravlja svakog pojedinca. Zato i na društvenim mrežama im je važna edukacija i informacija te individualni holistički pristup svakom pojedincu. Upiti i narudžbe zasada se ostvaruju preko društvenih mreža za sve izvan Zagreba ili uživo unutar STAN KONCEPT-a na adresi Vodovodna 12 u Zagrebu, a u najavi je i webshop koji će uključivati još novih proizvoda vrhunske kvalitete.  

Uz NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN i holistički pristup životu razvijajmo se u osviještene pojedince snažnih ali nježnih umova uz srca ispunjena mladenačkom poletom i ljubavlju prema životu ali mudrost i smirenost. Tijela neka nam budu osnažena uz želju dugovječnosti koja ne proizlazi iz egomanije već ekološke osviještenosti. Ostvarujmo svatko svoje optimalno JA uz tijelo koje je funkcionalno i jak duh kako bismo svakodnevne izazove savladali kao pobjednici, a kao društvo bili usklađeni jedni s drugima. 

NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN

NOVELIUS MEDICAL HYDROCOLLAGEN pomiče granice! Otkrijmo ih zajedno! 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI