STAN KONCEPT Hlifestyle.eu

STAN KONCEPT otvoren je na adresi Vodovodna 12

Jedan prostor sa stotinu mogućnosti, najbolja je definicija za STAN KONCEPT.

STAN KONCEPT Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

Odmah vam možemo reći da je riječ o relativno novom prostoru u Zagrebu (barem po vidljivoj korištenosti) u kojem želimo okupljati ljude otvorenog srca i razuma koji žele razvijati i pokazivati autentičnost, ali i otkrivati novo na svim područjima. Jednostavno rečeno, STAN KONCEPT na adresi Vodovodna 12 je mjesto za ljude koji su spremni sanjati, ostvarivati i biti.

Otvorenje STAN KONCEPT-a je bilo spojeno sa proslavom 31. rođendana idejnog začetnika projekta, Hrvoja.

Veliki i mali brendovi baš kao i pojedinci surađuju s nama kad žele nešto drugačije, rubno, autentično, hrabro ali iskreno i toplo. 

Brojna su područja našeg djelovanja i interesa, a sve ih spajamo unutar STAN KONCEPT prostora i sve pod nekoliko ključnih tema, cjelina, heštegova #marketingdigitalnogdoba #živimznamvolim #mirisnepriče .

Gotovo kao renesansni ljudi 🙂 , bez imalo lažne skromnosti, možemo reći da uspješno spajamo brojne talente i znanja u područjima koja su vizualna i olfaktivna, a sve to zahvaljujući holističkom načinu življenja iz kojeg crpimo snagu i inspiraciju.

STAN KONCEPT Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

Najveći dio prostora STAN KONCEPT je open space zona koja je vizualno odovojena drvenim i mramornim podom je tzv. prostor za minglanje i kreiranje glavnine sadržaja.

Šank sa kuhinjom je svakako je jedna od zanimljivijih točaka u prostoru. Uz potpuno ostakljeni zid odnosno prozore koji se protežu cijelim jednim zidom stana nalazi se veliki stol za kojim može sjediti 8 do 12 ljudi. Stabilno ali elegantno postolje izvedeno u mramoru kao što je pod, a na koje je postavljeno staklo, stvara poseban dojam i čini taj veliki stol vrlo nenametljivim ali efektnim. Dodatna zanimljivost je praznina u samom stolu koja kao svojevrsna kocka može činiti dodatnu vizualnu atrakciju za vrijeme večere i druženja, a u kojoj može biti nešto izloženo ili dekorirano. Pod masivnim gredama koje su obnovljene proteže se tamnosmeđi drveni pod i minimalistički namještaj koji je mobilan kako bi prostor bio potpuno multifunkcionalan.

Prilagodljivost prostora za različite potrebe tako se ogleda u koloritu koji je vrlo neutralan i u namještaju koji je mobilan i funkcionalan. Htjeli smo izbjeći svaku moguću pretrpanost prostora, a grede osloboditi kao svojevrsnu bazu za stvaranje različitih kulisa za različite priče. Uz sve to jako je zanimljiv prostor male beauty oaze unutar kojeg se krije kolekcija mojih omiljenih parfema, a posebno onih niche brendova kao i brojni kozmetički proizvodi koje sam recenzirao brendova s kojima surađujemo. Taj prostor takozvani mini beauty room također je prilagodljiv i tehnički osposobljen da se uz makeup rasvjetu mogu kreirati brojni foto i video sadržaji, ali i pokazni momenti vezani za kozmetiku i sl. I dakako, kupaonica zbog količine dnevnog prirodnog ali i umjetnog svjetla reflektora, a u kojoj su zidovi u potpunosti u ogledalima i mramoru čine ju atrakcijom za selfiranja.

Gotovo svaki kutak STAN KONCEPT-a je instagramičan pa čak i taj uredski prostor koji je zasebna prostorija. Iako u njemu vlada kreativni nered, snimke s malenog okruglog prozora koji djeluje gotovo nestvaran uvijek iznova izazovu veliki interes na društvenim mrežama… 

STAN KONCEPT Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

Potreba za realizacijom ovakvog projekta pojavila se s razvojem samog bloga 2020. godine u želji da postoji svojevrsni showroom za sve ono što se stvara. Realiziralo se u punom smislu te riječi 2021. kad je se sve sistematiziralo i dakako kad su okolnosti počele dozvoljavati aktivnosti.

S brojnim izazovnim situacijama s kojima smo se susretali kroz ovo pandemijsko razdoblje samo se pokazalo da ovakav koncept, za mini okupljanja uz potpunu autonomnost u organizaciji, od kuhinje do kupaonice, jest nešto što treba i što će funkcionirati.

STAN KONCEPT je jedinstveni prostor za rad i druženja koji je još prije samog službenog otvorenja izazvao interes. Proslavljali smo rođendane i obljetnice, organizirali degustacije i uvjerili se da za ovakvim prostorom postoji potreba. Drago nam je da možemo kroz Hlifestyle.eu platformu i STAN KONCEPT projekte zaokružiti sve ono što živimo, znamo, volimo. I upravo pod tim heštegom #živimznamolim objavljivat ćemo sadržaj kako bi se vidjelo da je STAN KONCEPT zaista #jedanprostorstotinemogućnosti. 

STAN KONCEPT Hlifestyle.eu Hrvoje Vukov

 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI