ZEN CANDLES svijeće Hlifestyle.eu

Uhvati svoj zen trenutak uz ZEN svijeće

Nedavno smo u STAN KONCEPT-u unutar kojeg stvaramo, dobili priliku uživo vidjeti, pomirisati i u ugođaju treperenja hit instagramskih svijeća sa hrvatskim potpisom i uživati! Uhvatili smo puno puta svoje zen trenutke sa ZEN CANDLES svijećama iz Samobora koje vam ovaj put ukratko želimo i predstaviti… Naglasak je sad “nakratko” jer smo sigurni da ćemo s autoricom tih mirisnih divota još raditi intervju, predstavljati nove kolekcije, a nekako nam pada na pamet i da ju posjetimo u samom procesu izrade…

ZEN CANDLES svijeće Hlifestyle.eu

Svijeće u čašicama, one hit erotičnih oblika ljudskoh tijela i preslatke bubbly varijante oduševiti će vas preciznom izvedbom ali i mirisima koji ispune cijeli prostor.

Teško ćete se moći odlučiti samo za jednu dok im se javite u INSTAGRAM inbox jer su im i cijene više nego prihvatljive, a s obzirom kako sve dođe i zapakirano, bez imalo razmišljanja odmah možete naručiti i za nečiji poklon. ZEN CANDLES paket proizvoda izmamiti će osmijeh u svakoj prigodi, a kako bude vrijeme korištenja svijeća odmicalo, tako će radost sigurni smo samo rasti.

Mi se teško možemo odlučiti samo za jednog favorita iz ZEN CANDLES ponude pa tako s nestrpljenjem očekujemo i novu limitiranu kolekciju od pčelinjeg voska koja je u najavi, ali smo čuli i da se sprema posebna edicija svijeća za Halloween kao i za adventski period.

Ono što iz sadašnje ponude svakako treba istaknuti je najviši standard ekološke osjetljivosti ne samo pri upotrebi materijala od kojih su svijeće izrađene (sojin vosak) već je i cjelokupna priča pakiranja reciklabilna. Oduševljeni smo neposrednim pristupom kojim brend komunicira, ali i edukativnim i informativnim sadržajem koji dijele na društvenim mrežama.

 

ZEN CANDLES svijeće Hlifestyle.eu

Sretni smo što možemo podržati “male proizvođače velikog srca” jer na konzumerističkoj sceni uvoza/izvoza i brze prodaje upravo mi zastupamo slow living jer holistički lifestyle upravo znači usklađenost pojedinca i društva kako sa sobom i okolinom tako i sa prirodom. Sve to nikako nije moguće u konstantnoj užurbanosti bez jasne vizije i izgradnje dubljih vrijednosti. ZEN CANDLES upravo je pravi hrvatski primjer holističkog brenda koji se tek razvija i mi im želimo puno ustrajnosti, jasnih vizija, velikih ciljeva i malo sreće da sve poduzetničke prepreke lakše prođu.

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI