APIVITA

Imate li vi svoju BEEauty rutinu?

BEEauty rutina s APIVITA potpisom puno je više od nanošenja kozmetičkih proizvoda i brige za tijelo izvana. Holistički pristup koji APIVITA promiče uključuje odgovornost kako prema sebi izvana tako i iznutra uz potpunu odgovornost prema prirodi i svakom članu društva. 

APIVITA jesen

Ljetne temperature su iza nas baš kao i svi oni bezbrižniji dani uz more i otvorene bazene. Vraćamo se ili smo se već i vratili svim (ne)mogućim izazovima od školskih i studentskih do onih poslovnih, a to svakako uključuje i stare i nove rutine vezano za njegu kože, kose i zubi. U ovo “bablje ljeto” odnosno pred sam početak jeseni kreirajte novu – BEEauty rutinu.  

U središtu Zagreba zakoračite u magični APIVITA svijet na adresi Gundulićeva 9 i pronađite proizvode koji će vašem tijelu pružiti najbolju njegu i zaštitu, a istovremeno kroz cjelokupno iskustvo ćete se odmaknuti od stresne svakodnevnice i opustiti sva svoja osjetila. Stručni APIVITA savjetnici za ljepotu individualno će vam pristupiti u kreiranju vaše BEEauty rutine kako biste optimalno zadovoljili sve potrebe vašeg tijela kad je u pitanju njega i zaštita, a tu su i drugi APIVITA proizvodi s kojima ćete i kod kuće moći uživati u čarima Mediterana kako biste opustili svoj duh i postigli balans u životu.  

APIVITA eterično ulje

APIVITA iz Grčke poznata je u cijelom svijetu kao odgovoran sukreator vrhunskih prirodnih proizvoda čije su znanstvene formulacije neuptino djelotvorne. Pišemo sukreator jer znanstvenici koji stoje iza formulacija zapravo samo nadopunjuju ono što su pčele i cjelokupna priroda već stvorili. Svaki proizvod s APIVITA potpisom sadrži više od 90% prirodnih sastojaka, a neki su doslovno i 100% prirodni kao što je BEESENTIAL NOĆNI BALZAM. Stoga ne čudi da je potražnja za tim proizvodima stalno u porastu ali APIVITA od 1979. godine kontinuirano pažljivo stvara ne narušavajući prirodne procese i mogućnosti.  

BEEauty rutina dakle uključuje proizvode koje su primarno stvorile pčele, a u APIVITA laboratorijima nadopunili vrhunski stručnjaci kako biste ljepotu vaše kože, kose i zubi nastavili njegovati usklađujući se sa prirodom i razvijajući vlastiti duh u najvišim vrijednostima ljubavi prema sebi i okolini. Tako ćete među više od 300 proizvoda u APIVITA store-u u Gundulićevoj 9 ili na policama ljekarni i u Muller trgovinama pronaći sve što je potrebno za kako biste kožu lica dodatno hidratizirali nakon ljeta, napravili dobar piling i(li) nahranili kožu bogatim maskama, serumima, kremama.  

APIVITA express beauty maske

Svakako treba spomenuti i jedinstveni proizvod na tržištu koji će “zaključati vlagu” kao korak 2 u njezi lica, a to je BEESENTIAL DNEVNO ULJE ZA LICE kojim se koža neće mastiti ali ćete joj pružiti hidrataciju, hranjive sastojke i ojačati ćete upravo cjelokupnu kožnu barijeru. Holistički pristup njezi možete sa APIVITA potpisom primijeniti i na kosi koja je apsolutno u fokusu nakon ljetne izloženosti suncu, a uz vrhunske proizvode čiji je sastav toliko prirodan kosi ćete vratiti sjaj i čvrstoću od korijena do vrhova. Brojni su proizvodi za različite tipove kose ali i različitu problematiku. APIVITA upravo svojim ciljanim djelovanjem razuvjerava i najveće skeptike da se prirodnim i nimalo agresivnim formulacijama koje su čiste i odgovorne prema prirodi i čovjeku može riješiti svaki izazov i stanje na koži i kosi. Njega ruku i noktiju također neka bude dio vaše BEEauty rutine, a dentalna njega i odgovornost nezaobilazni su na APIVITA popisu. Pažljiva usmjerenost na najmlađe svidjeti će se roditeljima kroz proizvode koji će olakšati rutine u njezi i zaštiti djece. APIVITA BEEauty rutina svakako uključuje i trenutke opuštanja mimo kozmetike pa su tako tu eterična ulja i pastile za potpuni well-being koncept življenja. 

BEESENTIAL balzam i ulje

APIVITA je način života. I BEEauty rutina koju možete već danas početi primjenjivati u svom životu jedan je od najboljih načina ne samo njegovanja sebe i svog tijela (i duha) nego i očuvanja prirode i uzvraćanja ljubavi prema pčelama i Zemlji koja je naš dom.  

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI