MARVIS

MARVIS je sve popularniji u Hrvatskoj!

MARVIS je #višeodpastezazube i sa svojih 8 različitih okusa sve je popularniji u Hrvatskoj, a zbog trenutne posebne ponude u ljekarnama i na webshopovima nitko ne kupuje samo jedan komad! 

MARVIS kutije

Rijetko koji proizvod, a posebno pasta za zube, izaziva toliko pažnje kao MARVIS. Ne treba se tome doduše čuditi jer odavno su fashion znalci prepoznali vrijednost tih kultnih šarenih tubica koje omogućavaju blistav osmijeh i svjež dah.  

Na sve više polica hrvatskih ljekarni i webshopova, pa i unutar ELFS lifestyle ponude (a, u najavi su i neki concept store-ovi) mogu se pronaći MARVIS zubne paste, četkice, vodica za ispiranje usta prepoznatljivog dizajna i kvalitete. Sa MARVISom rutina pranja zubi dovodi se na sasvim novu razinu. Iskustvo je to za sva osjetila, kojim se kroz dvije minute koliko se stomatološki preporučuje pranje zubi, može proputovati cijeli svijet, doživjeti avanture samo u rangu filmskih scenarija, jer okusi nadograđeni na svježinu mente jednostavno vas odvedu gdje god poželite.  

LICORICE okus će vas odvesti u talijanski Amarelli koji proizvodi „najfinije slatkiše na svijetu“, a sa JASMIN okusom možete se prošetati najmirisnijim vrtovima. CIMET ili GINGER posebna su iznenađenja za vaše nepce, a uz AQUATIC okus možete zaroniti u najdublje tajne mora i mimo ljeta. Za sve ljubitelje klasike tu je WHITENING MINT i(li) CLASSIC STRONG. I još je jedan zanimljiv spoj s MARVIS potpisom, a to su aromatične začinske note zvjezdanog anisa s vanserijskom oštrinom mente u ANIS MINT tubici tirkizne boje.  

Uz same paste, MARVIS lifestyle i  doslovno beauty rutinu može upotpuniti sa koncentriranom vodicom za ispiranje usta, bijelom ili crnom četkicom pa odnedavno i zanimljivim stalcima kojima ćete svoj MARVIS koji je #višeodpastezazube istaknuti među svojom kozmetikom.  

MARVIS četkice

Drska, kultna, originalna, jednom riječi – suvremena, MARVIS je pasta za zube koja je nešto sasvim drugačije u “toj kategoriji”. MARVIS nadilazi tradicionalne koncepte zubne paste. To je svijet koji je znatiželjan i otvoren za nove stvari: on transformira jednostavne svakodnevne geste u trenutke čistog užitka.  

Nikako ne propustite i zanimljive MARVIS setove 3 okusa ili također vrlo sofisticirano pakiranje od 7 okusa koji su savršeni pokloni sa stilom!  

MARVIS je sve popularniji u Hrvatskoj s razlogom! Neka bude dio i vaše svakodnevnice za blistaviji osmijeh i svježiji dah!

MARVIS barista

I ne zaboravite – najbolji način da životu pokažete zube je da se nasmijete! 

 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI