Kome ova knjiga zaista ne treba?

Kome ova knjiga zaista ne treba? Jer tko je od nas uistinu spoznao, usvojio i živi u punom smislu riječi, ljubav prema samom sebi? Jer upravo poruka “VOLI SEBE” nalazi se na kraju svakog poglavlja. TI SI OPASNA FACA naslov je knjige koja nas je osvojila s prvim prelistavanjem, a onda se našla na našoj top listi naslova unutar STAN KONCEPT-a. Zašto? Pročitajte u nastavku…

TI SI OPASNA FACA Jen Sincero Hlifestyle.eu

Jen Sincero donosi nam ovaj osvježavajuće zabavan vodič u kojem nam u dvadeset sedam poglavlja servira dvadeset sedam slasnih, urnebesnih i inspirirajućih priča, obilje mudrih savjeta i jednostavnih vježbi, uz pokoju psovku, pomažući da prepoznamo i promijenimo svoja sabotirajuća uvjerenja i ponašanja koja nas spriječavaju da dobijemo ono što želimo i budemo onakvi kakvi želimo. Najbolji! Face! Opasen face. 🙂  Pomažemo nam da stvorimo život u koji ćemo biti totalno zaljubljeni, i to ODMAH.

TI SI OPASNA FACA Jen Sincero Hlifestyle.eu

U ovoj knjizi nećete naći ljubičaste jednoroge i duge, niti vile niti recept za sretan život preko noći, ali naći ćete praktične i jednostavne metode, šaljive konstrukcije, koje će vam pomoći stvoriti život kakav ste oduvijek željeli, ali niste imali dovoljno motivacije, hrabrosti ili vjere u vlastite potencijale.

Knjiga se obraća kako ženskoj, tako i muškoj publici. Savršeni je poklon samom sebi, ali i svim onim dragim osobama koje možda trebaju dodatni poticaj u životu s daškom svježine i odličnim humorom koji nam je svima potreban.

TI SI OPASNA FACA Jen Sincero Hlifestyle.eu

TI SI OPASNA FACA autorice Jen Sincero u izdanju nakladničke kuće BUDILNIK IZDAVAŠTVO načelno se bavi prepoznavanjem i mijenjanjem naših uvjerenja i povezivanjem s duhovnom energijom koja je naša suština te razvijanjem povjerenja prema njoj.

“Stignemo na ovaj svijet kao savršena klupka radosti, a zatim počnemo učiti kako prestati voljeti sebe. Nije li to nezamisliv apsurd? Čim počnemo upijati vanjske informacije, ljubav prema sebi, najjednostavnija i najmoćnija stvar ikad, jednostavno ode u tri lijepe.”

Uistinu ovo je vrlo duhovito ali ohrabrujuće djelo koje na će na jednostavan način prodrmati svaku uspavanost i dotaknuti vas do najtanjih živaca. I premda će se činiti kao da tek olako čitati jedan selfhelp, dok kroz par dana dođete do kraja, vidjeti ćete kako se sve mijenja. Oko vas. Zapravo u vama.

TI SI OPASNA FACA Jen Sincero Hlifestyle.eu

Kad pročitate ovu knjigu, shvatit ćete zbog čega ste takvi kakvi jeste, kako zavoljeti ono što ne možete promijeniti ali i kako promijeniti ono što ne volite te na kraju kako “opasno” rasturati kroz život. Probuditi ćete u sebi facu. I to vam želimo… Da probudite i da budete opasne face kroz život. I da se kroz život igrate ali da se ne igrate sa životom. Da budete odlučni i odlični. I zaista, da volite sebe!

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI