METAMORFOZA Hlifestyle.eu

Metamorfoza – nije važna brzina jer naprijed je naprijed

Metamorfoza je nužan proces za sve koji prihvate živjeti odgovorno svoj život. Ipak, ona nikad nema svoj konačan kraj. Čak niti sa smrću. Jer kojeg god uvjerenja bili i taj fizički trenutak smrti tek je dio metamorfoze. I tako metamorfoza na mikro ili makro razini trajno je izazovno stanje izlaska iz čahure i proces transformacije koji sa sobom nosi brojne izazove. I nije važna brzina jer naprijed je uvijek naprijed! 

 

METAMORFOZA Hlifestyle.eu

Najdublje promjene uvijek se događaju u tišini, neprimjetno jednom je rekao netko mudriji od nas. I ne možemo ne složiti se. Jer upravo i sami svjedočimo brojnim promjenama koje su se događale bez puno buke. Da, njima su prethodili razgovori nekad tiši, a nekad glasniji… nekad udvoje, a nekad sa samima sobom, ali na kraju suštinska promjena se događala polako u tišini, a započela je upravo osvještavanjem i odlukom da promjenu želimo.

 

Prethodna fotografija koja prikazuje transformaciju gusjenice u leptira je jedan od najljepših primjera iz prirode, koji nam pokazuje ljepotu koju donosi preobražaj. I premda smo svjesni da taj put zasigurno nije ugodan često se iznenađujemo kad u vlastitim metamorfozama nailazimo na stanja koja nisu baš najugodnije. Ali evo, i leptir iz skvrčenosti i tijesne čahure polako probijajući opne dođe do trenutka kad može zamahnuti krilima. I mi bismo ovoj slici nadodali daljnji put metamorfoze. A to je kad iz leptira se krenete transformirati u orla. Pa, onda nadiđete u konačnici visine golubova i ljepotu cvijeća već dosegnete prostranstvo neba i visinu koja uistinu nije za svakoga. Već samo za one koji se usude. Usudite li se?

 

METAMORFOZA Hlifestyle.eu

Uskoro puno više ćete moći čitati u novom Hlifestyle e-book izdanju koje izlazi u petak 5.11.. Pretplatite se do tada svakako na naš newsletter!

Dok e-book ne dođe, propitajte se i zapamtite rečenicu sa početka ovog teksta.

Nije važna brzina vaše metamorfoze jer naprijed je uvijek naprijed!

Usudite se sanjati, ostvarivati, biti!

#brunoihrvoje

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI