&BALLET ANDREAS ROOM Hlifestyle.eu

Zaplešite &BALLET i doživite promjenu!

&BALLET nije samo još jedna prilika da naučite plesati balet u dvorani sa šipkom uz neku laganu glazbu. (Samo da vam kažemo da šipke niti nema… sve je baš drugačije… Morate isprobati!) To je projekt Andree Solomun, u kojem je iskustva o biomehanici tijela i prirodnosti pokreta spojila s baletom i pretočila ih u originalan hrvatski proizvod koji je istodobno namijenjen polaznicima ali se educira i instruktore. Uz sve to postoji i linija odjeće za vježbanje. I kako dosadašnje polaznice i polaznici svjedoče, to je prava “narančasta revolucija” kad je u pitanju ne samo vježbanje tijela već itekako i mozga. Svi tvrde da se postiže balans tijela i duha!

 

&BALLET Andrea Solomun Hlifestyle.eu

 

Inovativni koncept spaja brojna Andreina iskustva za vježbanje i pokret pružajući korisniku vidljive rezultate i zadovoljstvo. Osim programa za sve one koji žele vježbati &BALLET, osmišljen je dio programa i za sve oni koji žele postati treneri. Osim toga, kontinuirano se razvija i dizajnerski osmišljena odjeća za vježbanje čija je izrada također u Zagrebu čime cijela priča biva zaokruženi hrvatski proizvod.

 

&BALLET ANDREAS ROOM Hlifestyle.eu

 

Put da postanete dio &BALLET obitelji nije kompliciran!

 

Dovoljna je želja za promjenom i s nekoliko klikova na web stranici www.andballet.eu možete napraviti prve virtualne korake. Nakon virtualnog koraka, slijedi i onaj drugi… zapravo više njih – koraci u holističkom studiju Andrea’s Room koji su jednostavni za svakog, neovisno o spolu i dobi.

 

Tamo će vas dočekati drugi polaznici i Andrea sa svojim timom, a na vama je samo ponijeti ugodnu odjeću za vježbanje i čarape. Nema izgovora! Nema kompliciranja! Samo krenite! Izgradit ćete snagu, fleksibilnost i mobilnost, poboljšat ćete rad moždanih funkcija, riješit ćete zdravstvene tegobe i disbalanse, izgraditi kondiciju i istančanu formu… Također, &BALLET je edukativan i zabavan jer postaje temeljem brojnih prijateljstava.

 

&BALLET ANDREAS ROOM Hlifestyle.eu

 

Krenite u pozitivnu promjenu! To možete na čak dvije lokacije u Zagrebu: Berislavićeva 21 i Stubička 75.

 

Iako se ova pandemijska strka ne stišava ANDREAS ROOM tim naglašava kako su kod njih i inače grupe brojčano vrlo malene zbog kvalitete rada, a kontakta direktnog među polaznicima nema. Štoviše, važan je fokus na treningu u svakoj minuti.

 

&BALLET ANDREAS ROOM Hlifestyle.eu

 

Priuštite si pravu metamorfozu! Upisi su i dalje aktualni jer im je pravilo da se novi članovi mogu priključiati cijelu godinu, a na prvom satu se odredi kojoj grupi po stupnjevima će pripadati.

 

&BALLET ANDREAS ROOM Hlifestyle.eu

 

Jeste se zainteresirali?

Osim kontakt obrasca na stranici, za sve informacije možete se obratiti i putem maila: info@andballet.eu te na broj 0981637627. ANDREAS ROOM i &BALLET tim aktivni su i na društvenim mrežama FACEBOOK i INSTAGRAM stoga i to može biti vaš prvi korak prema novom obliku tijela i stanju duha.

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI