5 naslova knjiga Hlifestyle.eu

Naših top 5 naslova knjiga koje preporučujemo

Ovih 5 knjiga mi već imamo u našem STAN KONCEPT-u i baš zato vam ih želimo preporučiti. Pročitali smo ih i svaka od njih bila je važna za naše metamorfoze… Potražite ih na web stranicama izdavača ili na samom Interliberu ukoliko planirate ići.

RAZMIŠLJAJ KAO REDOVNIK, JAY SHETTY, PLANETOPIJA

Razmišljaj kao redovnik Hlifestyle.eu

Jay Shetty, zvijezda društvenih medija i voditelj popularnog podcasta On Purpose, svevremensku mudrost s kojom se upoznao kao redovnik oblikuje u svakodnevne praktične korake. U ovoj nadahnutoj i osnažujućoj knjizi Shetty se poziva na vrijeme koje je proveo kao redovnik da bi nam pokazao kako raščistiti put do našeg potencijala i moći. Spajajući drevnu mudrost i vlastito bogato iskustvo iz ašrama u Indiji, otkriva nam kako nadvladati negativne misli i navike te dosegnuti mir i svrhu duboko u nama. Apstraktne lekcije transformira u savjete i vježbe koje možemo primijeniti da smanjimo stres, poboljšamo odnose s drugima i darujemo svijet. Shetty dokazuje da svi možemo – i trebamo – razmišljati kao redovnici. Razmišljajte kao redovnik i naučit ćete: kako nadvladati negativnost, kako ne razmišljati previše, zašto uspoređivanje ubija ljubav, kako iskoristiti vlastite strahove, zašto ne možete naći sreću tako što je tražite, kako učiti od drugih ljudi, zašto vi niste vaše misli, kako pronaći svrhu, zašto je dobrota ključna za uspjeh.

KAKO PREGORJETI I UZETI ŽIVOT U SVOJE RUKE, ALJOŠA BAGOLA, MOZAIK KNJIGA

Kako pregorjeti i uzeti život u svoje ruke Hlifestyle.eu

Svi smo barem jednom osjetili onaj poznati osjećaj pregorijevanja, kada znamo da stvari ne mogu više ići onako kako su išle dosad. Ako i nastave, mi nećemo jer nas neće biti. To je na svojoj koži osjetio Aljoša Bagola, jedan od najnagrađivanijih kreativnih direktora Slovenije. Bitno je spomenuti – bivši kreativni direktor. Bivši jer je u jednom trenutku pregorio od posla i dao otkaz na svim rukovodećim pozicijama, što je naposljetku dovelo do stvaranja ove knjige. Aljoša nas uči da je vrijeme da odustanemo od laži suvremenog doba – da u svakom trenutku moramo biti dostupni – laži koja nam pije energiju, crpi nas i čini nas rastrojenima. Ne moramo biti sretni u svakom trenutku, mi smo kompleksna bića i nedopustivo je da se svodimo na dvodimenzionalne, binarne emocije sreće i tuge. Mnogo smo više od toga, i da bismo ispunili svoj puni potencijal, potrebno je da se naučimo brinuti o sebi, da postavimo jasne granice, i da naučimo izgovarati čarobnu riječ ne.

TI SI OPASNA FACA, JEN SINCERO, BUDILNIK IZDAVAŠTVO

Ti si opasna faca Hlifestyle.eu

TI SI OPASNA FACA KNJIGA JE SAMOPOMOĆI ZA ONE KOJI OČAJNIČKI ŽELE POBOLJŠATI SVOJ ŽIVOT A DA ZBOG TOGA NE NA*EBU.Bestseler autorica, svjetska putnica i coach za uspjeh Jen Sincero donosi nam ovaj osvježavajuće zabavan vodič u kojem nam u dvadeset sedam poglavlja servira dvadeset sedam slasnih, urnebesnih i inspirirajućih priča, obilje mudrih savjeta i jednostavnih vježbi, uz pokoju psovku, pomažući ti da:

• Prepoznaš i promijeniš svoja sabotirajuća uvjerenja i ponašanja koja te sprečavaju da dobiješ ono što želiš.

• Stvoriš život u koji ćeš biti totalno zaljubljen, i to ODMAH.

• Napokon zaradiš taj prokleti novac, i to više nego ikad dosad.

Kad pročitaš ovu knjigu, shvatit ćeš zbog čega si takav kakav jesi, kako zavoljeti ono što ne možeš promijeniti, kako promijeniti ono što ne voliš te kako opasno rasturati s pomoću Sile.

VODIČ ZA VRHUNSKI USPJEH, ROBIN SHARMA, KONCEPT IZDAVAŠTVO

odič za vrhunski uspjeh Hlifestyle.eu

Poticajan i praktičan priručnik koji će nadahnuti čitatelje na postizanje vrhunskih uspjeha u privatnom i poslovnom životu. Iz pera Robina Sharme, jednog od najuspješnijih svjetskih savjetnika za pitanja uspjeha i čovjeka čije su zamisli prihvatili slavni direktori, vodeći poduzetnici, rock-zvijezde i kraljevske ličnosti, knjiga Vodič za vrhunski uspjeh sadrži formulu koja pomaže ostvarenju najviših potencijala. Sharma (raz)otkriva: osobne prakse iznimno uspješnih ljudi – moćne zamisli za uzdizanje prema vrhuncima, specifične strategije za pretvaranje prepreka u mogućnosti, revolucionarne taktike za vrhunsku izvedbu, kako privući istinsko bogatstvo i istinsku sreću, pionirske zamisli za postizanje izvrsnog zdravlja i energetske eksplozije, oruđa za ravnotežu poslovnog života i načine još boljeg zabavljanja. Na stranicama knjige čitatelj će pronaći neuobičajene savjete koji će ga razvedriti, ispuniti energijom i potaknuti na djelovanje, a među njima su Popijte kavu s Gandhijem, Govorite poput superzvijezde, Obvežite se na prvorazrednost, Problemi otkrivaju genijalnost, Vodite bez titule i Pobjednik je onaj koji doživljava najviše.

ATOMSKE NAVIKE, JAMES CLEAR, CENTAR ZA OSOBNU IZVRSNOST

Atomske navike Hlifestyle.eu

James Clear, jedan je od vodećih svjetskih stručnjaka za formiranje navika. U ovoj knjizi on daje jasne upute i strategije o tome kako stvoriti vrijeme za nove navike (čak i kada nemate vremena), kako izbjeći nedostatak motivacije i volje za promjenu navika, na koji način oblikovati svoje okruženje kako bi se olakšao uspjeh, kako se vratiti na put, kada se skrene sa zacrtanog pravca i još mnogo toga. “Atomske navike” preoblikovat će način na koji razmišljate o napretku i uspjehu. Ova knjiga bogata je alatima i strategijama koje će vam pomoći da transformirate svaku moguću naviku – bilo da ste član ili voditelj sportskog tima koji želi osvojiti prvenstvo, vlasnik tvrtke koji se nada redefinirati industriju ili ste jednostavno osoba koja želi prestati pušiti, izgubiti na težini, smanjiti stres ili postići bilo koji drugi cilj. James Clear otkriva vrlo djelotvorne metode koje će vas naučiti kako formirati željenu naviku, kako razbiti one loše i ovladati sitnim navikama koje vode do izvanrednih rezultata.

 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI