SEPAI EPILDERM Maja Vidošević Hlifestyle.eu

#skinexpert Maja Vidošević otkrila nam je poseban piling

Novo e-book izdanje posvećeno je metamorfozi pa nam je #skinexpert Maja Vidošević vlasnica salona EPILDERM otkrila piling brenda SEPAI koji se upravo tako i zove – METAMORPHOSE.

SEPAI EPILDERM Maja Vidošević Hlifestyle.eu

Nježan je to piling u obliku transformirajućeg praha koji pročišćava i uravnotežuje kožu, uklanjanjajući nečistoće… Obogaćen je laticama kamilice i sljeza, česticama bambusa i s enzimima. Pomiješan s infuzijom ili vodom Energy Bloom, potpuno se transformira iz praha u piling kojim se postižu vrhunski rezultati.

SEPAI EPILDERM Maja Vidošević Hlifestyle.eu

Moramo biti iskreni da nas je osvojilo na prvu. Pa smo pitali Maju gdje se može nabaviti i kako ga koristiti? I odgovor je bio vrlo jednostavan, upravo u salonu EPILDERM i namijenjen je kućnoj upotrebi. To je to!

SEPAI EPILDERM Maja Vidošević Hlifestyle.eu

Kozmetički salon Epilderm specijalizirani je centar za IPL tretmane, tretmane lica i trajnu šminku.

Koncept kozmetičkog salona Epilderm ideja je supružnika Maje i Tome Vidoševića koji su prisutni na tržištu kozmetičkih tretmana preko 20 godina.

U kozmetičkom salonu Epilderm posvećeni su njezi i pomlađivanju kože vraćajući joj biološki sat. Epilderm kozmetički salon je specijaliziran za Intense Pulsed Light tehnologiju francuskog proizvođača Eurofeedback. Tim Epilderma su eksperti u uklanjanju dlaka, uklanjanju hiperpigmentacije, kapilara, rozaceje, ožiljaka, liječenje akni i antiaging tretmani pomlađivanja kože.

Kreiranjem tretmana i proizvoda posebno su odabrali partnerske brendove: Sepai, Apoem, Dermalogica, Jane Iredale koji su skin friendly i beauty clean proizvodi. Ne sadrže silikone, alergene,toksine, bez mineralnih ulja su, bez parabena, sulfata i ftalata.

Njihovi kozmetičari eksperti omogućit će vam mir i potpunu diskreciju uz najsuvremenije tretmane u kozmetičkoj industriji.

SEPAI EPILDERM Maja Vidošević Hlifestyle.eu

SEPAI EPILDERM Maja Vidošević Hlifestyle.eu

Adresa: Marije Radić 14, 10000 Zagreb

Naziv proizvoda: SEPAI METAMORPHOSE piling

Vjerujemo da ćemo s rezultatima biti oduševljeni kao što smo se oduševili cjelokupnim prostorom i pokazanim uređajima i tretmanima kojima EPILDERM dovodi svjetsku razinu kozmetičke usluge u sam Zagreb.

 

 

 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI