OralB iO9 Hlifestyle.eu

Revolucionarne promjene za zdravlje zubi uz OralB iO9

Više od pranja zubi: Oral-B iO™ budućnost je zdravlja usne šupljine. Nova tehnologija unosi revolucionarne promjene u kategoriju električnih zubnih četkica i redefinira doživljaj svakodnevnog učinkovitog pranja zubi . Zato zaista možemo reći da su revolucionarne promjene za zdravlje zubi uz OralB iO9 već tu!

OralB iO9 Hlifestyle.eu

Oral-B, pionirska marka u domeni električnih zubnih četkica i pranja zubi uz pomoć mobilne aplikacije, predstavila je hrvatskom tržištu svoju najrevolucionarniju tehnologiju do danas, Oral-B iO™. Donoseći neviđen napredak u doživljaju pranja zubi, tehnologija Oral-B iO™ s revolucionarnom magnetnom tehnologijom postavlja novo industrijsko mjerilo, kao primjer nadahnutog istraživanja koje podiže očekivanja korisnika glede iskustva, tehnologije, dizajna i performansi na potpuno novu razinu. 

OralB iO9 Hlifestyle.eu

Oral-B iO ™ početak je novog doba u pranju zubiČetkica koja ima pametni senzor za kontroliranje pritisaka na zube te se prilagođava sama ukoliko se ne čini dobro, zaista je prava revolucija za higijenu i estetiku zubi. Mnogo je razloga zašto baš Oral B iO™  preporučam svojim pacijentimaali mogućnost da detaljno ukloni naslagešto zube čini zdravijim i bijelim smatram vrlo bitnim benefitom za sve nove korisnike.“ izjavila je ord. dentmedicine dr. Kristina Horvat.

OralB iO9 Hlifestyle.eu

Novi doživljaj četkanja rezultat je šestogodišnjeg istraživanja u suradnji sa stručnjacima, što u kombinaciji s 250 patenata čini Oral-B iO™ uistinu jedinstvenim proizvodom. To je više od nove zubne četkice, to je inovativna tehnologija. Magnetski pogon bez trenja prenosi energiju četkice Oral-B iO™ izravno u vrhove vlakana te korisnicima omogućuje glatko, učinkovito čišćenje, a zahvaljujući tome pranje zubi je iznimno precizno i tiho. 

Tehnologija pranja zubi osigurava čistoću koju će korisnici osjećati, svaki dan, tijekom cijelog dana. Rezultat je to novog magnetnog pogona četkice Oral-B iO™, koji usmjerava energiju u same vrhove vlakana kako bi stvorio nove, revolucionarno nježne mikrovibracije. Kada se oscilacijska rotacija kombinira s mikrovibracijama, zubna četkica glatko klizi od zuba do zuba.  Ova zubna četkica koristi legendarnu okruglu glavu zubne četkice Oral-B nadahnutu stomatološkom opremom, koja u kombinaciji s oscilirajuće-rotacijskim pokretima i mikrovibracijama osigurava temeljito čišćenje. 

OralB iO9 Hlifestyle.eu

Potpuno novo korisničko sučelje osmišljeno je u suradnji s više od 1800 potrošača koji su posvetili sate i sate svog vremena tehnologiji iO™, istraživanju, testiranju i razvoju kako bi nam pomogli da pružimo najglađe i najosobnije iskustvo pranja zubi. Korisnici vole nove, inovativne značajke koje pomažu u promicanju vrhunske njege usne šupljine i omogućuju personaliziranije pranje zubi, prilagođeno osobnim potrebama:  

  • Interaktivni zaslon omogućuje jednostavno kretanje kroz značajke četkice i prilagodbu svakoj osobi. Tu su pozdravi dobrodošlice, odabir načina rada, jezične postavke i podsjetnici za promjenu glave zubne četkice. 
  • Pametni senzor pritiska pomaže korisnicima u primjeni optimalnog pritiska za čišćenje. Crvenim svjetlom upozorava na prekomjerni pritisak, a zelenim javlja da korisnici primjenjuju optimalan pritisak pri pranju zubi. Zubna četkica također šalje obavijest o preslabom pritisku, tako što senzor svijetli u boji koja se može odabrati unutar aplikacije. 
  • Elegantni magnetni punjač omogućuje izuzetno brzo punjenje: baterija četkice u cijelosti se napuni za oko 3 sata. Na zaslonu četkice nalazi se i lako razumljiv indikator stanje baterije. 
  • Nova aplikacija Oral-B s funkcijom 3D praćenja zubi i tehnologijom prepoznavanja položaja koja primjenjuje umjetnu inteligenciju, prepoznaje sva područja u ustima i tako vodi korisnike prema 100% pokrivenosti svih područja tijekom pranja zubi. 
  • Vizualni mjerač vremena pruža personalizirane smjernice za ostvarivanje najboljih rezultata čišćenja. Mjerač vremena prati trajanje svake sesije četkanja pa korisnici znaju jesu li prali zube dvije minute koliko i stomatolozi preporučuju. Smajlići na zaslonu govore korisnicima jesu li ostvarili zadani cilj. 

„Kako bi se osiguralo da Oral-B iO™ pruži najbolje iskustvo koje će zadovoljiti i nadmašiti želje i očekivanja korisnika, uloženo je više od 1200 sati kako bi se dobile neprocjenjive povratne informacije kupaca koje su onda bile uključene tijekom cijelog procesa istraživanja i razvoja. Konačni rezultat je tehnologija koja unosi pravu revoluciju u kategoriju, s kojom se korisnici odmah oduševe i ne mogu dočekati da uzmu četkicu u ruke”  izjavila je Beata Golan.

OralB iO9 Hlifestyle.eu

Klinička su ispitivanja pokazala da Oral-B iO™ osigurava dublje čišćenje zubi i desni pa korisnici mogu jednostavno i učinkovito održavati zdravlje usne šupljine. U odnosu na klasičnu zubnu četkicu, korisnici četkice Oral-B iO™ iskusili su: 

  • 100% više uklanjanja zubnih naslaga nakon osam tjedana  
  • 100% zdravije desni u jednom tjednu  
  • 6x više uklanjanja zubnih naslaga duž linije desni 

OralB iO9 Hlifestyle.eu

 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI