SELECTEDD Ratkajev prolaz 10 Hlifestyle.eu

Otvoren je novi SELECTEDD u Ratkajevom prolazu

Bili smo na otvorenju nove SELECTEDD lokacije… one u Ratkajevom prolazu na broju 10. Nova je to concept trgovina koja premium ponudom, kao i interijerom, čini jedinstveni spoj galerije, knjižare i dizajnerske trgovine. Posebnost nove lokacije, kako ističe vlasnica Nives Borko, je dolazak u takozvani design district. Druga SELECTEDD trgovina se po estetici, funkciji, beskompromisnoj kvaliteti i održivosti prirodno uklopila u atmosferu i ponudu dizajnerskog dijela grada – Martićevu.

SELECTEDD Ratkajev prolaz 10 Hlifestyle.eu

Obje trgovine povezuje jedinstveni izbor brendova 

SELECTEDD u Preradovićevoj 32 u dvorištu donosi veći izbor brendova, dok su oni u Ratkajevom prolazu 10 pomnije odabrani.

„Za novu lokaciju odabrala sam najtraženije predmete iz Selectedd ponude kojima sam pridružila posebne brendove poput japanskog brenda Hibi, časopisa Storied koji se bavi japanskom kulturom te korejski brend Slow Pharmacy“.

Veliki izbor crteža Ronana Bouroulleca i Nathalie du Pasquer 

Od premium brendova, u Ratkajevom prolazu moći će se nabaviti print crteži francuske umjetnice Nathalie du Pasquier i Ronana Bouroulleca, najveće ime francuskog dizajna. Inače, Bouroullec crteži nastali su tehnikom intuitivnog crtanja i inspirirani su nadrealizmom.  

SELECTEDD ostaje vjeran skandinavskim brendovima 

Iako je SELECTEDD u Ratkajevom prolazu 10 manje kvadrature od SELECTEDD-a u Preradovićevoj 32 u dvorištu, obje lokacije ostat će vjerne skandinavskim brendovima.

„Od brendova koje već imamo u ponudi su danski FramaMoebe; potom švedski Sjöstrand Transparent, australski Huskee, britanski Ilex Studio te pomno odabrani izbor knjiga vrhunskih izdavača poput Phaidona i Gestaltena na temu arhitekture, dizajna, interijera, putovanja, gastronomije i slow lifestylea“, istaknula je Nives Borko. 

SELECTEDD Ratkajev prolaz 10 Hlifestyle.eu

Najbolji izbor časopisa i dizajnerskih knjiga u Zagrebu 

SELECTEDD zasigurno u ponudi ima najbolji odabir časopisa. Uz već poznate časopise poput KinfolkaCerealaNew Era magazinaArk JournalaDrifta i Milk Decorationa – proširen je izbor i na Milk MagazineOpenHouseStoriedHandverk, dok će se u budućnosti moći nabaviti Apartamento i mnoštvo drugih. Kako Selectedd voli slow način putovanja, među prvima u Europi u ponudi ima i knjigu Kinfolk Travel, a tu su i genijalni vodiči za ljubitelje dizajna Travel Colours i Pettite Passport, kao i španjolski brand za putni assessor – Ostrichpillow 

SELECTEDD Ratkajev prolaz 10 Hlifestyle.eu

Do kraja godine SELECTEDD će na obje lokacije, kao i web shopu, pripremiti različita iznenađenja. Do tad, posjetite obje adrese i uživajte u jedinstvenoj ponudi koju je SELECTEDD otkrio Zagrebu.

SELECTEDD Ratkajev prolaz 10 Hlifestyle.eu 

foto materijali složeni od fotografija Marka Mihaljevića i Sanjina Kaštelana. 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI