#mirisnepriče

#mirisnepriče naš izbor top 10 mirisa za jesen

Parfemska industrija jedna je od onih u kojoj je duboko ukorijenjena tradicija, no s novim vremenima dolaze i neke promjene. Prave metamorfoze. Neke tradicionalne podjele postaju manje važne, a naglasak je sve više na autentičnosti… Sve više parfemskih kreacija ruše odnose uloga i podjele na muške i ženske parfeme. Stilovi života su se promijenili i neminovna je bila metamorfoza i na području parfemskih odabira.

#mirisnepriče Bruno Kruljac Hlifestyle.eu

Ovo je naš izbor top 10 mirisa za jesen…

AQUA DI AIX

#mirisnepriče Zepter Hlifestyle.eu

… niche mirisna priča koja dolazi iz kuće ZEPTER. U skladu sa cijelim ostalim asortimanom i ovaj proizvod odiše luksuzom, elegancijom, misterioznošću. Pravi unisex eliksir svježine!

SEX BOMB 

#mirisnepriče LUSH Hlifestyle.eu

Jasmin se stoljećima upotrebljava kao afrodizijak, a muškatna kadulja i ylang ylang tu su da umire vaš um. Dobitna kombinacija!

STRONGER WITH YOU ABSOLUTELY EDP ARMANI

#mirisnepriče ARMANI Hlifestyle.eu

Ovaj miris s ARMANI potpisom inspiriran je snagom ljubavi. Profinjen je to miris obogaćen neodoljivim akordom ruma.

LUNA ROSSA OCEAN EDT PRADA

#mirisnepriče PRADA Hlifestyle.eu

Predstavlja snagu vještine inspiriranu vrhunskim umijećem jedrenja. Preuzimajući inspiraciju iz materijala visoke tehnologije karakterističnih za Pradinu mušku modu, te okruženja natjecateljskog jedrenja, Prada Luna Rossa stvara senzorni duh suvremenog luksuza. Miris stvoren uz najnapredniju tehnologiju molekularne destilacije koji pomiče granice prirodnosti. Svježi i vodeni miris koji sadrži eksplozivne note bergamota u kontrastu s ekstremnom sofisticiranošću i senzualnosti vetivera i elegantnih nota irisa.

THE BIG BAD CEDAR EDP ATKINSONS

#mirisnepriče MARTIMEX ATKINSONS Hlifestyle.eu

Zamišljeni, zagonetni Heathcliffeov (Orkanski visovi) miris, The Big Bad Cedar uzvišeno je olujno tumačenje škotskog gorja i divljeg virginijskog cedra.

SAUVAGE ELIXIR FRAGRANCE DIOR

#mirisnepriče DIOR Hlifestyle.eu

Uz Sauvage Elixir Dior pomiče granice. Sauvage Elixir je miris s najvećom koncentracijom čistog parfema, a opet  je prožet s upečatljivom svježinom Sauvagea. S opojnim začinskim notama, esencijom lavande i bogatom drvenastom mješavinom  jedinstven je i rijedak poput crvenog mjeseca na noćnom nebu.

ORIGINAL MUSK EDT KIEHL’S

#mirisnepriče KIEHL'S Hlifestyle.eu

Uz mirise nektara bergamota, cvijeta naranče i mošusa, aromatičan miris prikladan je i za muškarce i za žene. Smatra se da je stvoren 1920-ih, a KIEHL’S-ovo kultno ‘Ljubavno ulje’ ponovno je predstavljeno kupcima 1963. Kiehl’s Musk toaletna voda u spreju moderna je inačica kultnog ‘Ljubavnog ulja’.

MYSTIC INCENSE EDP THE MERCHANT OF VENICE

#mirisnepriče MARTIMEX Hlifestyle.eu

Mystic Insense je orijentalni miris na bazi vanilije za žene i muškarce i predstavlja vezu Venecije s Libanonskom obalom i Ciprom. Miris je to u kojemu prevladavaju note slane karamele i sušenog voća, drvo kašmira, Incense (supsatnca koja sagorijevanjem ispušta mirišljavi dim), a prisutan je i kakao.

OUD AND SPICE ACQUA DI PARMA

#mirisnepriče MARTIMEX Hlifestyle.eu

Bogat parfem u čijem srcu je Oud jedan od najrijeđih i najtajanstvenijih sastojaka u prirodi. U kombinaciji sa začinskim tonovima cimeta i karanfilića ističe se bogatstvo mirisa. Sunčani bergamot i ružičasti biber osvjetljavaju kompoziciju, dok joj malina daje “ukusnu i zaraznu” notu. Konačno, bogata ruža, pačuli i čisti labdanum zatvaraju ovo nezaboravno, raskošno otkriće. 

ST. PAULS EDP FRAMA

#mirisnepriče SELECTEDD Hlifestyle.eu

Ovaj prvi miris iz Framine „Apothecary Collection“ inspiriran je poznatom kopenhaškom St. Pauls Apotekom iz 1878. godine. Originalno osmišljen prema danskoj recepturi, s notama limunske trave, cedrovine i sandalovine, ova zemljana i duboka formula mirisa zadržava prepoznatljivu svježinu, što je i krajnja poveznica sa konceptom Frama studija koji promiče susretanje i ispreplitanje prošlosti i sadašnjosti. St. Pauls je parfemska voda nastala od isključivo prirodnih sastojaka koja se u dodiru s kožom razvija u individualizirani miris.

#mirisnepriče Hrvoje Vukov Hlifestyle.eu

 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI