EPILDERM BLACK FRIDAY Hlifestyle.eu

Istražili smo BLACK FRIDAY ponudu u EPILDERM salonu

Maja Vidošević je #skinexpert koji je vrlo dobro poznat svima onima koji su bili u potrazi za vrhunskim IPL tretmanima ali i drugim kozmetičkim uslugama. Njezin EPILDERM salon adresa je i vrhunskih skincare brendova kao što su SEPAI, APOEM, DERMALOGICA, JANE IREDALE, a koji su skin friendly te beauty celan u svojim formulacijama. Zamolili smo ju da nam kaže više o EPILDERM BLACK FRIDAY ponudi.

EPILDERM BLACK FRIDAY Hlifestyle.eu

Ništa nije moćnije od ideje koja se ostvari u pravo vrijeme! To nam svakodnevno dokazuje uspjeh Dermalogice, “tihe revolucije” u njezi kože, koja ima kultni status, među profesionalcima za njegu kože diljem svijeta.

Dermalogicu su u Los Angelesu 1986. utemeljili Jane i Raymond Wurwand, osnivači The International Dermal Institutea, koji već 31 godinu profesionalnim kozmetičarima pruža edukaciju nakon srednjoškolskog obrazovanja te postavlja standarde u kozmetičkoj industriji i edukaciji. Svi Dermalogica proizvodi istražuju se i stvaraju u Institutu u suradnji s profesionalcima IDI centara širom svijeta.

Originalna vizija Dermologice vrlo je jasna: linija proizvoda bez štetnih iritirajućih sastojaka (umjetnih boja i mirisa, denaturiranog alkohola, lanolina i mineralnih ulja) koje bi izabrali te preporučili profesionalni kozmetičari s istim oprezom kao i liječnici. I nakon 31 godinu – ključne vrijednosti, inovacije i edukacija sastavni su dio identiteta Dermalogice.

Čvrsta povezanost s temeljnim vrijednostima ne podrazumijeva neaktivnost. Štoviše, uspjeh Dermalogice ovisi o stalnom napretku -razvijanju i očuvanju kredibiliteta.

EPILDERM BLACK FRIDAY Hlifestyle.eu

Sepai je inovativni skin care brand koji nosi oznaku The Butterfly Mark, koju dodjeljuje kompanija Positive Luxury.

EPILDERM BLACK FRIDAY Hlifestyle.eu

Apoem, sestrinski brand Sepaia, temelji se na aromaterapiji i fitoterapiji mediteranskim biljem te bio plazmi. Spada u grupu Pregnant Frendly Products.

Ukratko smo prošli ponudu brendova, a onda nam je Maja otkrila EPILDERM BLACK FRIDAY ponudu usluga koja je senzacionalna!!!

EPILDERM BLACK FRIDAY Hlifestyle.eu

Što je koji tretman ukratko?

Hydra Beauty Facial kombinira novu generaciju mikrodermoabrazije s vakuum infuzijama i mezoterapijom. Ovaj neinvazivni tretman lica na brz i posebno učinkovit način čisti i pomlađuje lice, a prilagodljiv je specifičnim potrebama svih vrsta kože. Zahvaljujući učinkovitom vakuumskom pritisku, tretman potiče kretanje limfe kroz različite slojeve kože što pridonosi detoksifikaciji i osvježavanju kože.

Tretman dubinski čisti lice i pomaže uklanjanju mitesera, pomlađuje i osvježava cijelo lice, osigurava hidrataciju te uspješno popravlja tonus, izgled i kvalitetu kože.

Dermalogica ProSkin tretmani lica su personalizirani tretmani dizajnirani prema trenutnom staju na licu.

Dermalogica active resurfacer uključuje: dvostruko čišćenje, multivitaminski kemijski ili enzimski piling, Ion active serum + nano pen, stress relief masažu, multivitaminsku masku, hidrataciju + hranjenje + spf primer/ tint . 

Epilderm kozmetički salon je specijaliziran za Intense Pulsed Light tehnologiju francuskog proizvođača Eurofeedback. Tim Epilderma su eksperti u uklanjanju dlaka, uklanjanju hiperpigmentacije, kapilara, rozaceje, ožiljaka, liječenje akni i u antiaging tretmanima pomlađivanja kože.

Pazuh i bikini zona su jedne od najtraženijih zona za IPL stoga je ovo super prilika!

Maja Vidošević nam na kraju poručuje da njihovi kozmetičari eksperti omogućuju mir i potpunu diskreciju uz najsuvremenije tretmane u kozmetičkoj industriji.

EPILDERM BLACK FRIDAY Hlifestyle.eu

Vrhunska usluga i vrhunski proizvodi su dakle zagarantirani, a na vama je rezervirati svoj termin na vrijeme i(li) ugrabiti vrhunsku kozmetiku po promotivnim cijenama. Uživajte!

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI