MOVEMBER Davor Gobac i Mile Kekin Hlifestyle.eu

I za kraj MOVEMBER projekta Davor Gobac i Mile Kekin

Brojimo još zadnje dane ovog studenog, MOVEMBER dolazi svom kraju. U želji da se tema muškog zdravlja popularizira, na nama svojstven način kreirali smo posebno e-book MOVEMBER izdanje koje ste mogli i još uvijek možete preuzeti ovdjeNedavno na snimanjima emisije Hotseat GameHub u našem STAN KONCEPT-u gosti su bili Davor Gobac i Mile Kekin s čijim porukama za MOVEMBER završavamo ovaj projekt…

Davor Gobac na sebi svojstven način poručio je ovo:

 

MOVEMBER projekt smo ostvarili s brojnim partnerima e-book izdanja METAMORFOZE ali posebno zanimljiv je svima bio conceptbystankoncept NESESER.

MOVEMBER Hlifestyle i KIEHL'S

MOVEMBER NESESER koji smo darivali u proteklim tjednima našim čitateljima portala i pratiteljima na društvenim mrežama bio je izrađen od inovativnog materijala “papir kože”, a napunjen KIEHL’S AGE DEFENDER proizvodima za mušku njegu.

MOVEMBER Hlifestyle i KIEHL'S

Hvala KIEHL’S timu na cjelokupnoj podršci u studenom!!! Recenziju bestsellera koje i mi koristimo možete pročitati ovdje.

Ovo je samo prvi dizajnerski pothvat, proizvod koji zajednički potpisujemo, a tek ih pripremamo još. Nije nam cilj stvoriti još jedan brend s hiperprodukcijom već konceptualno istraživati forme, boje, teksture. Igrati se i stvarati proizvode koji će imati poseban vizualni potpis, ali i funkcionalnost. CONCEPT BY STAN KONCEPT funkcionirati će i u iznenađujućim lansiranjima bez predvidljivog ritma. Kako živimo, tako i stvaramo. Predano, autentično ali izvan okvira.

#brunoihrvoje

I na kraju ovog MOVEMBER projekta Mile Kekin:

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI