NOVELIUS MEDICAL poklon paket Hlifestyle.eu

Poklonite zdravlje i ljepotu!

Unatoč, štoviše baš usprkos, izazovnim trenutcima, svi se veselimo ovom najčarobnijem dobu godine. I više nego ikad promišljamo o zdravlju i ljepoti na sasvim novim razinama. NOVELIUS MEDICAL zato donosi poklon pakete koji su jednostavno baš ono što nam treba za ozbiljan pristup zdravlju i ljepoti. Hydrocollagen, Beauty&sleep i I. mirisna svijeća proizvodi su za kombiniranje. 

NOVELIUS MEDICAL poklon paket Hlifestyle.eu

Holistički brend NOVELIUS MEDICAL više ne treba posebno predstavljati jer već su brojni prepoznali benefite čistog sastava njihovog kolagena, djelotvornost napitka s kamilicom i ostalim aktivnim sastojcima za bolji san i ljepotu ali i osjetili snagu niche parfemske svijeće koja je sa svojim uljima u sastavu puno više od mirisnog ukrasa. Upravo zato, ovih dana dok razmišljate što pokloniti sebi ili onima do kojih vam je stalo, olakšati ćemo vam s prijedlogom da se javite Brunu i Hrvoju i iskombinirate svoj personalizirani @noveliusmedical.hr paket.  

Bruno i Hrvoje NOVELIUS MEDICAL poklon paket Hlifestyle.eu

Poklonite zdravlje i ljepotu u ovim izazovnim trenutcima! Hydrocollagen dolazi u pakiranju dostatnom za četiri tjedna korištenja, a upravo zbog svog pakiranja u vrećice koje su reciklažne, lako se konzumira bilo gdje u bilo koje doba dana. Beautysleep je suplement protiv nesanice, stresa i tjeskobe. Sadrži adaptogene, prirodne ekstrakte biljaka i optimiziran omjer minerala i vitamina, koji djeluju kao potpora za opuštanje tijekom razdoblja pojačanog stresa. Jačanje imunološkog sustava svima nam je svakako prijeko potreban benefit koji se upravo postiže i izbalansiranim radom tijela i dok spava. Mirisna svijeća vrlo jednostavnog naziva I. (Ja) jasno daje do znanja što joj je cilj. Razvijanje kvalitetne ljubavi prema sebi i svom vremenu kako bi iz tog zdravog odnosa se gradili i svi drugi odnosi. Vrhunski bio sastav stavljaju je u sam vrh parfemskih svijeća na našem tržištu ali i u Europi inače. Za njezino kreiranje zaslužni su niche parfumeri i to se vidi po snazi mirisa ali i cjelokupnoj jednostavnosti estetike. 

NOVELIUS MEDICAL poklon (2.)

Prirodni, čisti, održivi proizvodi s potpisom NOVELIUS MEDICAL kvalitete s razlogom stiču popularnost stavljajući u središte svakog pojedinca ostvarujući rezultate zdravlja i ljepote. 

Ovo je poklon koji će svatko poželjeti za sebe ali i za one do kojih mu je stalo jer predstavlja balans za duh i tijelo baš u trenutcima kad nas brojne okolnosti pokušavaju izbaciti iz balansa. Poklonite zdravlje i ljepotu s potpisom NOVELIUS MEDICAL! 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI