Hlifestyle James Allen Budilnik izdavašto

Zadnja knjiga u 2021. i prva u 2022.

Ovoj knjizi smo se veselili još od prvog trenutka njezine najave… To je jednostavno bila “ljubav na prvi pogled”. Zadnja knjiga u 2021. i prva u 2022. koju ćemo staviti na policu u našem STAN KONCEPT-u odnosno uzeti u ruke kako bismo ju čitali je “Kako misliš, tako stvaraš” i “Knjiga meditacija za svaki dan u godini” autora Jamesa Allena u izdanju BUDILNIK IZDAVAŠTVO.

Hlifestyle James Allen Budilnik izdavašto

Općenito smo kroz ovu 2021. godinu najviše pročitanih naslova imali baš s potpisom nakladničke kuće BUDILNIK IZDAVAŠTVO. Ne mislimo da je to slučajno…

„Kako misliš, tako stvaraš“ duhovni je klasik i najpoznatije djelo Jamesa Allena. Ova malena knjiga velike snage i danas je velika inspiracija mnogim motivacijskim autorima. Nastala kao rezultat Jamesovih meditacija, knjiga potiče čitatelja na otkrivanje i uviđanje snage vlastitih misli te istine da je čovjek sam svoj tvorac.

James Allen (1864-1912) bio je tihi genije blage naravi, a devetnaest knjiga nastalih posljednjih devet godina njegova života, plodovi su njegovih dubokih kontemplacija i promišljanja. Danas ga s pravom zovu prorokom meditacije. U doba sukoba i religijskih kontroverzi u Engleskoj, žučnih rasprava, rituala i ceremonija, James je donio poruku Meditacije pozivajući ljude da napuste galamu i prepirke te se okrenu miroljubivosti i vlastitoj duši.

Mnoge meditacije – kontemplacije – iz „Knjige meditacija za svaki dan u godini“ nastale su nakon Jamesovih ranih jutarnjih šetnji do Cairna, kamenitog mjesta na padini s pogledom na njegov dom i more, gdje bi provodio dragocjene trenutke sam s Bogom dok je ostatak svijeta spavao. Ostale meditacije prikupljene su iz njegovih mnogih spisa, što objavljenih, što neobjavljenih i koje su na njegovu želju, a vjerujemo i pod njegovim duhovnim vodstvom, uređene u obliku knjige namijenjene svakodnevnom čitanju. „Knjiga meditacija“ predstavlja čvrsto uporište Duhovne Istine i blagoslov svima koji je čitaju. Njezina je velika moć u tome što predstavlja srž jednog dobrog čovjeka koji je zaista i živio sve što je napisao.

Hlifestyle James Allen Budilnik izdavašto

Knjigu možete pronaći direktno ovdje na stranici izdavačke kuće BUDILNIK IZDAVAŠTVO a, sigruno ćete ju pronaći i u brojnim knjižarama jer ovo je zasigurno hit knjiga 2022. Inače, mi planiramo ujutro objavljivati citate upravo iz ove knjige na svakodnevnoj razini, stoga ostanite inspirirani i motivirani s nama i preko naših društvenih mreža INSTAGRAM i FACEBOOK.

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI