FOREO HRVATSKA Hlifestyle.eu

Za najljepši Božić vaše kože – FOREO

Foreo ima 4 savršena poklon seta za najljepši Božić vaše kože. Švedski beauty tech brend, poznat po pružanju vrhunskih rješenja u području ljepote i wellnesa, ove je godine pripremio sjajne poklone koji će uljepšati svako božićno drvce. Riječ je o Skincare Secrets poklon paketima koji će sigurno oduševiti vaše najdraže… I vas!

FOREO HRVATSKA Hlifestyle.eu

BEAR Set: Krenimo s najnovijim FOREO skincare gadgetom: BEAR uređajem za učvršćivanje lica, koji je već osvojio srca diljem svijeta. U kombinaciji s luksuznim, ultra hidratatnim SERUM SERUM SERUM-om, BEAR će, zahvaljujući učinkovitoj mikrostrujnoj tehnologiji i nježnim T-Sonic pulsacijama, vama i vašim najdražima osigurati čvrstu i blistavu kožu. Ovaj dar će obožavati svi koji žele dodatni nalet energije!

FOREO HRVATSKA Hlifestyle.eu

UFO 2 Set: Luksuzne trenutke pružit će vam set u kojem se krije UFO 2 intenzivni tretman lica i cijela kolekcija UFO Farm To Face maski. Od termoterapije koja je zasigurno najpoželjnija u hladnijim danima do učvršćujuće krioterapije, stimulirajućih T-Sonic pulsacija te 8 različitih LED svjetala, ovaj set će zadovoljiti sve potrebe vaše kože. Farm To Face kolekcija je ispunjena najboljim prirodnim i hranjujućim sastojcima: revitalizirajućim manuka medom, hidratizirajućom bugarskom ružom i zaglađujućim acai bobicama. UFO 2 set ima sve što vam je potrebno da ovaj Božić bude uistinu jedinstven i poseban…za vas i za vašu kožu!

FOREO HRVATSKA Hlifestyle.eu

LUNA mini 2 Set: Slatkiš broj 3? LUNA mini 2 set je ljubav na prvi pogled! Ova bogatu skincare i wellnes postavu čine neki od najpoznatijih FOREO bestselera – počevši od LUNA mini 2 uređaja, najomiljenijeg uređaja za čišćenje lica na svijetu. Istovremeno jako nježan i učinkovit, ovaj će vam uređaj u kombinaciji s Micro-Foam Cleanser-om, pružiti zdrav i blistav sjaj kože. I kao šećer na kraju, ovaj poklon paket uključuje i UFO mini 2 uz zaglađujuću i hidratantnu Acai Berry masku iz Farm To Face kolekcije.

FOREO HRVATSKA Hlifestyle.eu

UFO mini 2 Set: Posljednji, ali ne i manje bitan – UFO mini 2 set u neodoljivoj Mint nijansi! Ovaj jedinstveni tretman lica će vam, zahvaljujući opuštajućoj termoterapiji, pružiti toplinu u hladnim zimskm danima. U kombinaciji s moćnim Daily Duo maskama dnevnu i noćnu njegu te tri maske iz Farm to Face linije, ovaj jednostavan, ali snažan gadget će vaš dom transformirati u pravu spa oazu – za nezaboravan Božić i dane poslije njega!

FOREO HRVATSKA Hlifestyle.eu

Skincare Secrets setove pronađite na prodajnim mjestima i webshopu: Sancta DomenicaFABUspot i TehnoMag.

 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI