FOREO UFO 2 Hlifestyle.eu

Luksuzni SPA FOREO tretman uz kavu u toplini doma

Luksuzni SPA FOREO tretman uz kavu u toplini doma – to bi bila defincija jutarnjeg tretmana uz FOREO UFO 2 uređaj. A možete ga koristiti i recimo u pauzi u uredu… ili navečer dok ste nakon cijelog dana odlučili se odmoriti na kauču… Vi birate tih par minuta za luksuzni tretman gdje i kad, a ja vam donosim prijedlog kako i s čim!?

FOREO UFO 2 Hlifestyle.eu

UFO 2, revolucionarni gadget švedskog beauty tech diva FOREO, koji u samo 2 minute pruža intenzivni tretman lica, razveselit će vašu kožu u sivim zimskim danima i pružiti joj dugotrajni sjaj. Zahvaljujući njegovoj prepoznatljivoj termoterapiji, osjećaj topline će vas pratiti i u najhladnijim mjesecima.

FOREO UFO 2 Hlifestyle.eu

FOREO UFO 2 pretvara nanošenje maski u luksuzno spa iskustvo nakon kojeg će vaša koža biti svježa i dubinski hidratizirana. Ovaj beauty gadget je odlična investicija u ljepotu i zdravlje kože, a u spoju njegove vrhunske tehnologije i maski inspiriranih korejskom njegom lica, uživaju i brojne zvijezde poput Victorie Beckham i Rite Ore.

FOREO UFO 2 Hlifestyle.eu

Nakon tretmana je koža vidljivo nahranjena i obnovljena zahvaljujući kombinaciji T sonic pulsacija, termoterapije i terapije LED svjetlima, koja omogućuje dublju apsoprciju vrhunskih sastojaka maski.

FOREO UFO 2 se koristi uz njegujuće UFO maske koje će zadovoljiti sve potrebe vaše kože, a ako se želite razmaziti vrhunskim aktivnim sastojcima, isprobajte najnoviju Farm To Face kolekciju.

FOREO UFO 2 Hlifestyle.eu

Manuka Honey maska je prava zimska poslastica, a njezin glavni sastojak je blagotvorni manuka med s Novog Zelanda, poznat po svojoj hranjivoj formuli. Ova je maska je savršen odabir za zaštitu kože od zimskog vjetra i kišete dubinsku njegu u dugim zimskim mjesecima, a nakon ovog nježnog tretmana vaš će ten jednostavno zablistati!

UFO 2 i maske za lice su dostupni na Douglas, Martimex, FABUspoti Sancta Domenica prodajnim mjestima i webshopu.

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI