BLACK OPIUM EDP ILLICIT GREEN

Stigao je novi YSL miris BLACK OPIUM EDP ILLICIT GREEN

Stigao je novi užitak. Poziv na cjelovečernju zabavu pod blještavim neonskim svjetlima. Odvažan. Eksperimentalan. I toliko poželjan da bi trebao biti zabranjen…Stigao je novi YSL miris BLACK OPIUM EDP ILLICIT GREEN.

BLACK OPIUM EDP ILLICIT GREEN

YSL Beauty 2014. je svojim mirisom Black Opium Eau de Parfum obnovio značenje pojma mirisne neodoljivosti nakon što je prvi put uklopio cvjetnu notu i notu kave u ženski YSL miris. Za sve pobornice YSL-a koje se ne libe biti drukčije, to je bila ljubav na prvi pogled. Savršen miris od prvog trenutka.

Danas, YSL Beauty preobražava svoju mirisnu ikonu. Miris BLACK OPIUM EAU DE PARFUM ILLICIT GREEN diže se na novu razinu, poprimajući skandaloznu neonski zelenu boju. Prepoznatljive cvjetne note i note kave mirisa Black Opium pojačane su svježim i odvažnim spojem nota jarko zelene mandarine te svježeg lista smokve i njezina kremastog ploda, čime se preslikava nevjerojatna kreativnost suvremene miksologije.

BLACK OPIUM EDP ILLICIT GREEN

Neonski zelena boja poput nepredvidljive i uzbudljive aure ističe glamurozne crne šljokice koje krase bočicu. Ona zrači uz ljepotu Zoë Kravitz, koja od 2018. godine predstavlja zaštitno lice mirisa Black Opium. U novoj kampanji za ILLICIT GREEN ona nas vodi u zabavan svijet uzbudljivog mirisa koji nalikuje na savršen bezalkoholni koktel…

BLACK OPIUM EDP ILLICIT GREEN

Senzualna supermoć mirisa. Izazovi ga.

Doživljaj za sva osjetila nalik na bezalkoholni koktel. Protresi ga.

Senzacionalna odvažnost brenda YSL. Osjeti ga.

BLACK OPIUM EDP ILLICIT GREEN

ODVAŽITE SE DAROVATI MIRIS BLACK OPIUM U NOVOM RUHU. RASKOŠAN DAR ZA VALENTINOVO.

Iskonska privlačnost u nevjerojatno privlačnoj, svjetlucavoj crnoj bočici. Zamamni koktel ugodan je za sva osjetila, svima je u središtu pozornosti i poigrava se s vašim osjetilima.

Užitak zabranjenog voća: slatka, sočna i vrlo seksipilna smokva presječena korom blistavo zelene mandarine stvara miris Illicit Green koji predstavlja prepoznatljiv miris brenda Yves Saint Laurent u opojnom i vrlo odvažnom novom ruhu.

Savršen dar za one koji ne mogu odoljeti mirisu Black Opium.

BLACK OPIUM EDP ILLICIT GREEN

Ljubav na prvi pogled ovog Valentinova. #Izazovi ga. Protresi ga. Osjeti ga.

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI