JO MALONE LONDON Hlifestyle.eu

Nova limitirana Jo Malone London Roses kolekcija je u Hrvatskoj

Nova limitirana Jo Malone London Roses kolekcija je u Hrvatskoj. Prepustite se neodoljivim mirisnim kreacijama u čijem središtu formulacija je dakako ruža!

JO MALONE LONDON Hlifestyle.eu

Slavimo cvijet ruže i njezinu prepoznatljivu mirisnu notu. Od lagane i svježe do duboke i raskošne, ova kolekcija sadrži 4 mirisa koja donose 4 potpuno različita karaktera iste mirisne note.

JO MALONE LONDON Hlifestyle.eu

Kolekcija se sastoji od dva nova mirisa:

Rose Blush, nježne latice utopljene u slatki žele, za sve koji vole nježan, šarmantan i ženstven miris ruže uz puderastu notu bijelog mošusa. Dostupno u 50 ml Cologne.

Rose&Magnolia, duet dviju ruža, ruže de Mai i ruže Damascene u kombinaciji s pačulijem i ambrom pružaju senzualni cvjetni miris s misterioznim karakterom. Dostupno  u 50ml Cologne.

JO MALONE LONDON Hlifestyle.eu

I još su tu dva mirisa iz postojećeg asortimana koja također dolaze u limitiranom pakiranju:

Red Roses, esencija moderne romantike, transparentan i romantičan miris  dočarava bogati buket crvenih ruža. Dostupno u verziji 30 i 100ml Cologne, Home Candle i Home Diffuzer.

Velvet Rose & Oud, najtamnija Damask ruža bogate teksture dolazi u tamnoj smokey kombinaciji. Dostupno u verziji 50ml Cologne Intense i Home Candle.

JO MALONE LONDON Hlifestyle.eu

Za see one koi ne mogu doći u Ilicu 7 u prekrasni JO MALONE LONDON STORE tu je webshop FABUSPOT na kojem je Roses kolekcija dostupna ali i ostala mirisna ponuda.

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI