FOREO Hlifestyle.eu

I francuski VOGUE kaže da se može u 6 minuta…

I francuski VOGUE kaže da se može u 6 minuta i s 3 jednostavna uređaja ostvariti blistava koža! Nema tajne tu je FOREO…

FOREO Hlifestyle.eu

KORAK 1 

Negdje sam pročitao: Posvetite čišćenju samo minutu i sjajite cijeli dan.

FOREO LUNA 3 MEN Hlifestyle.eu

Prepoznatljive T-sonic™ pulsacije i ultrahigijenske silikonske čekinje nježno, ali učinkovito pilingiraju – odstranjujući 99,5% prljavštine! A te pulsacije potiču protok krvi i povećavaju proizvodnju kolagena. Dakle, ne samo da će LUNA™ 3 dubinski očistiti vašu kožu, već će joj pružiti nenadmašan sjaj i pripremiti je za sve sočne sastojke koje ćete sljedeće koristiti!

KORAK 2 

Možda izgleda samo simpatično, i to je svakako, ali je itekako učinkovit. 

FOREO BEAR Hlifestyle.eu

BEAR™ kombinira tehnologiju naelektriziranja mikrostruja, T-sonic™ pulsacije i patentirani sustav Anti-Shock™ za pružanje najsigurnijeg i energizirajućeg tretmana lica ikada. A najluđe je to što primijetite vidljive rezultate već nakon jedne upotrebe. Ali da biste nastavili s tim pomlađivanjem kože, morate redovito koristiti ovaj moćni uređaj. Jedini savjet opreza je – budite oprezni jer biste mogli postati ovisni o svom novom omiljenom sportskom treningu! Svakako je važno znati da NIKADA ne biste trebali koristiti mikrostrujni uređaj bez vodljivog seruma, gela ili kreme. A zašto ne koristiti najbolje od najboljih – FOREO ima svoje u ponudi. I genijalan je.  

KORAK 3  

Što se događa kada LED svjetlosnu terapiju, pametne maske, zagrijavanje, hlađenje i T-Sonic pulsacije stavite u jedan uređaj? Dobivate uređaj budućnosti. Ali on  je tu već danas – pružajući vam posljednji korak unaprijeđenog tretmana lica. Uživajte u profesionalnim tretmanima u udobnosti svog doma s FOREO revolucionarnim uređajem. UFO™ 2 će voljeti vašu kožu kao nitko nikada prije!

FOREO UFO 2 Hlifestyle.eu

Podijelite ovu vrhunsku rutinu njege kože sa svojim prijateljima ili iskoristite priliku da obasipate svoju voljenu osobu  ljubavlju i njegom kože upravo ovog Valentinova…

 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI