LYKKE nova kolekcija Hlifestyle.eu

LYKKE ima novu kolekciju nakita

LYKKE ima novu kolekciju nakita, a ja bih nadodao – nove oblike sreće! I ljubavi! 

LYKKE nova kolekcija Hlifestyle.eu

Sinoć samo par minuta iza 21:00 svjetlo dana odnosno večeri (baš romantično zapravo kakav brend  i jest) ugledala je nova kolekcija nakita hrvatskog brenda LYKKE.  Moram biti osoban i iskren da sam nestrpljivo čekao vidjeti što su to Darija i Krešo novo osmislili. Najava je zvučala obećavajuće, a svi koji prate taj brend, imali su velika očekivanja. Sudeći već prema prvim reakcijama, nisu razočarali.

LYKKE nova kolekcija Hlifestyle.eu

S prepoznatljivom preciznošću ali mekoćom izričaja u riječi, Darija i Krešo su tako najavili, a onda i predstavili kolekciju koja će oduševiti sve duše koje vole minimalizam ali istovremeno žele nakit koji je upečatljiv. Diskretnost koja plijeni pažnju, to je već ustaljena forma koju LYKKE nakit donosi svojim kupcima, a kojom kontinuirano osvaja nove duše.

Namjerno ističem duše, jer LYKKE nakit uistinu od prvog dana, prepoznaju ljudi koji su puno više od tijela i koji tim nakitom žele imati ili pokloniti puno više od materijalnog. Tako da uz mirisne medaljone koji su me osvojili od prvog trenutka kad sam ih vidio (a, imao sam uistinu privilegiju tada i prije službenog lansiranja) nova kolekcija me također oduševila.

LYKKE nova kolekcija Hlifestyle.eu

Darija i Krešo, zaista žive ono što rade. I to se prepoznaje u svakom milimetru stvorenog. U svakoj sekundi komunikacije. U svakom LYKKE trenutku.

LYKKE nova kolekcija Hlifestyle.eu

2022. godina je tek sa svojim drugim mjesecom u kalendaru ali vjerujem da će biti LYKKE godina. Godina sreće! Sretno Dariji, Kreši i Miki u njihovom “svijetu sreće” koji tako nesebično kroz kreativnost i produktivnost dijele s nama!

Cijelu LYKKE ponudu kao i više informacija o brendu možete istražiti ovdje. Webshop je osvježen i vrlo moderan, klikabilan, a cijeli tim koji stoji iza njega kao i iza social media aktivnosti vama na raspolaganju. Sreća neka vam bude lajtmotiv življenja kao što je njima stvaranja!

 

 

 

 

 

 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI