7 MITOVA O LJUBAVI Planetopija Hlifestyle.eu

Otkrio sam najčešće mitove o ljubavi

Otkrio sam najčešće mitove o ljubavi upravo čitajući knjigu 7 mitova o ljubavi u izdanju nakladničke kuće Planetopija, a knjigu je napisao Mike George… 

7 MITOVA O LJUBAVI Planetopija Hlifestyle.eu

U potrazi za ljubavlju zavirujemo u gotovo svaki kutak svijeta, a u mnogim odnosima ljubav tražimo kao prihvaćanje i odobravanje. Ljubav je obavijena mnogim tajnama, a u njezinom razumijevanju postoje mnogi mitovi.
Autor Mike George objašnjava da tragati za ljubavlju znači izbjegavati je. Jer kako kaže, ljubav osjećamo samo kada nas krasi nesebična dobrota, bezuvjetno praštanje i beskrajno suosjećanje. Premda mnogi smatraju da za ljubavlju treba konstantno tragati dok je ne pronađemo, autor iznosi mišljenje  da se ljubav ostvaruje samo davanjem prednosti drugome, a motiviranost da se voli, po njemu, nije ljubav upravo iz razloga jer prava ljubav ne treba nikakav motiv.

Ovo je knjiga koja nije novost (izdanje Zagreb 2011.) ali meni je došla u ruke u pravom trenutku. Sjajno djelo koje će pomoći mnogima… Vjerujem da bi ova knjiga mogla razbiti brojne balončiće možda i poljuljati neke odnose… pa i rastaviti ljude. Ali još više, sastaviti pojedince i onda pomoći upravo da se ljudi međusobno pronađu. To želim svima! LJUBAV! Onu istinitu. Prema sebi. I onda iz nje, prema drugome.

Knjigu možete kupiti online ovdje ili dakako u PLANETOPIJA knjižari na adresi Ilica 68.

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI