FOREO Iris Hlifestyle.eu

IT’S A MATCH! – ZNAMO TAJNU SAVRŠENOG TINDER SELFIJA

FOREO zna kako se istaknuti među 75 milijuna korisnika najpopularnije dating aplikacije na svijetu.

FOREO Iris Hlifestyle.eu

Zahvaljujući pandemiji, romanse kakve pamtimo su postale stvar prošlosti. Dating scena se drastično promijenila, a pandemija je dovela do toga da sve više flertova i ljubavnih priča započinje u online svijetu. Tijekom izolacije su ljudi bili usamljeni, mogućnosti druženja su bile ograničene i žudjeli smo za interakcijom i povezivanjem s novim ljudima, zbog čega se Tinder nametnuo kao novi način druženja. Tinder je izvijestio da se je u tom periodu zabilježio značajno povećanje broja korisnika, generacija Z je razgovor preselila na ovu aplikaciju, povećao se broj poruka, a i razgovori su postali 32% dulji nego prije. Na svom vrhuncu, broj članova mlađih od 25 godina je porastao za 39%, a Italija je postala rekorder – s nevjerojatnih 67% više pripadnika Z generacije, što je najveći porast na svijetu.

Kako se istaknuti među 75 milijuna korisnika diljem svijeta?

Svi znamo važnost prvog dojma, ali nije jednostavno istaknuti se među 75 milijuna korisnika iz cijelog svijeta. Predlažemo da krenete s najbitnijom stavkom – pripremom vaše kože za fotografiju koja će vas predstaviti u najboljem svjetlu.

FOREO Iris Hlifestyle.eu

1. Zaboravite filtere, koristite FOREO gadgete, uz koje će vaša koža zasjati

Za dobru fotografiju nije zaslužna samo sjajna kamera, već i sjajna koža. Mnogo čimbenika utječe na njezino zdravlje i izgled, a istraživanja koja je proveo FOREO pokazuju da stres, nedovoljno sna, alkohol, loša prehrana, pušenje, plavo svjetlo, ali i genetski čimbenici te oscilacije u težini mogu uzrokovati crvenilo kože, opuštanje i mnoge druge probleme. Švedski beauty tech div FOREO donosi profesionalne kućne tretmane i skincare savjete uz koje će vaša koža zasjati i bez filtera.

FOREO Iris Hlifestyle.eu

2. Pružite vašoj koži dodatni nalet energije uz BEAR!

Ako želite uživati u energičnoj i blistavoj koži, pravo je vrijeme da upoznate najboljeg trenera na tržištu – FOREO BEAR. Ovaj sladak, ali moćan gadget svojim neinvazivnim tretmanom trenira više od 65 mišića lica i vrata, a uz njegovu mikrostruju i nježne T-Sonic pulsacije, vaša će koža biti čvrsta kao nikad prije!

Kako biste iz vašeg tretmana izvukli maksimum, BEAR koristite uz hidratantni SERUM SERUM SERUM, koji kombinira antioksidativnu moć skvalana i hidratantna svojstva hijaluronske kiseline. Lagan je, obnavljajući i hidratizirajući, a njegova formula s mikrokapsulama omogućuje dubinsku apsorpciju vrhunskih sastojaka te dugotrajan sjaj.

Sad kad znate tajnu savršene pripreme kože – provjerite svjetlo, pronađite najbolji kut i nasmiješite se za nove Tinder matcheve koji vas čekaju!

FOREO Bear Hlifestyle.eu

Zvjezdani status: FOREO IRIS obožavaju Gemma Chan i Paris Hilton

Britanski Vogue je predstavio IRIS™ kao beauty tajnu Gemme Chan, a zvijezda “Crazy Rich Asians” je rekla da je ovaj gadget jedan od njezinih omiljenih proizvoda. Paris Hilton je izjavila da IRIS nosi svugdje nosi sa sobom, zbog čega nas ne čudi da je na nedavnom vjenčanju blistala izvana i iznutra.

FOREO Iris Hlifestyle.eu

I stručnjaci potvrđuju njezinu učinkovitost, a jedna od njih je stručnjakinja za anti-age njegu Katrina Valente, koja je objasnila benefite T-Sonic pulsacija: “T-Sonic pulsacije pomažu u pokretanju limfnog toka, koji eliminira toksine iz kože te poboljšava njezin tonus i teksturu. Također poboljšava cirkulaciju i prodor svježeg kisika na površinu kože. Nakon tretmana se jasno vidi zdrav sjaj, a definitivno smanjuje natečenost okoloočnog područja.”

 IRIS I BEAR su dostupni na Douglas, Martimex, FABU spot, Sancta Domenicai Tenho Mag prodajnim mjestima i webshopu

 

 

 

Post a Comment

#SANJAJOSTVARUJBUDI