NATALIO svijeće STAN KONCEPT

NATALIO svijeće i #mirisnepriče u STAN KONCEPTU

Miris je najsnažnije osjetilo i kao takav nas može odvesti na najintimnija putovanja u dubini našeg bića i probuditi nam uspomene koje nas izgrađuju (i)li razaraju. Vođen pozitivnim emocijama, olfaktivni dizajner Natalio Đangradović kreirao je i petu NATALIO svijeću u svojoj kolekciji.

NATALIO svijeće STAN KONCEPT

U prostoru STAN KONCEPTA održalo se predstavljanje NATALIO svijeće koja je peta u nizu osnovne kolekcije inspirirane hrvatskim otocima odnosno mjestima za koje autora vežu najljepše uspomene.

Mirisno događanje okupilo je brojne goste, a između ostalih promociju novog mirisa inspiriranog otokom Visom nisu propustile niti glumica Judita Franković kao niti trenerica i plesna umjetnica Andrea Solomun i voditeljica Anita Martinović. Oduševljenje prisutnih bilo je vidljivo na svakom koraku jer je prostor bio ispunjen mirisom čistoće, svježine, lepršavosti i slobode kako su novu NATALIO mirisnu svijeću svi redom opisivali.

NATALIO svijeće STAN KONCEPT

NATALIO svijeće STAN KONCEPT

NATALIO svijeće STAN KONCEPT

Prisutne je na početku pozdravio domaćin prostora Hrvoje Vukov kao autor niza događanja #mirisnepriče, a onda je cjelokupnu priču o brendu s posebnim naglaskom na novu mirisnu kreaciju ispričao sam autor Natalio Đangradović. Mirisne note u kojima dakako prevladavaju citrusi ispunjavale su prostor u predvečerje četvrtka dozivajući svima ljetne uspomene istovremeno pozivajući tople sunčane dane sa željom stvaranja novih uspomena.

Mirisnoj atmosferi NATALIO svijeća u STAN KONCEPT-u organizatori su priključili mediteransku priču s biljkama iz cvjećarnice Djardin kao i s okusima ARTISAN gina i slasticama iz AMELIE slastičarnice.

NATALIO svijeće STAN KONCEPT

Poklonici visoke estetike u Hrvatskoj došli su na svoje s NATALIO svijećama u kombinaciji s visokokvalitetnim i trajnim mirisnim notama. Proizvodi su to domaće handmade proizvodnje ali koji u potpunosti mogu biti konkurentni svjetskim pozornicama mirisnih priča.

NATALIO svijeće STAN KONCEPT

NATALIO događanje pokazalo je kako se i u samom srcu Zagreba može producirati event koji kroz mirisno iskustvo odvodi na putovanje najljepšim lokacijama hrvatskih otoka. 

NATALIO svijeće STAN KONCEPT

Post a Comment