FILORGA NCEF SHOT Hlifestyle.eu

Koristio sam FILORGA NCEF SHOT 10 dana. Ovo su moji dojmovi!

Svaki novi dodatak svojoj beauty rutini  pomno biram. Ne zato jer mi je koža problematična nego jednostavno nakon višegodišnjeg isprobavanja krema, seruma, emulzija, tonika i maski, postao sam izbirljiv. FILORGA NCEF SHOT tretman isprobao sam nakon nekoliko preporuka i pročitanih članaka. Taj 10-dnevni tretman opravdao je očekivanja. Krenimo redom…

FILORGA NCEF SHOT Hlifestyle.eu

Prije svega želim istaknuti da mi ne smetaju previše moje bore niti tragovi življenja, dapače baš mislim da je divno naučiti živjeti svaki period u zahvalnosti. Ipak, određeni ritam svakodnevnice nepotrebno optereti lice, a moja užurbanost na koju u određenoj mjeri ne mogu utjecati uz jako veliku izloženost ekranima mobitela, laptopa i tableta zbog posla svakako oduzimaju svježinu koja nema veze s godinama već zaista s ritmom.

FILORGA NCEF SHOT Hlifestyle.eu

Iako se hranim izbalansirano, redovito se krećem, volim odgovorno izlaganje suncu, a odnedavno definitivno više pazim i na hidrataciju, činilo mi se vrlo prikladnim isprobati NCEF SHOT brenda FILORGA kao serum koji ne može sigurno odmoći, a prema tvrdnjama brenda može pružiti razne benefite u zdravlju i izgledu kože.

Pristupio sam korištenju vrlo savjesno, disciplinirano i prema uputama. I mogu reći da su rezultati vrlo jasni za vrednovanje.

FILORGA NCEF SHOT Hlifestyle.eu

FILORGA nam dakle donosi inovaciju u obliku seruma koji je formuliran tako da aktivira stanice kože i učinkovito poboljšava čvrstoću, elastičnost i sjaj kože. Idealan je za devitaliziranu kožu kojoj želite vratiti sjaj. Onu punoću kao kad se osjećate i izgledate vrlo odmorni.

Zamislite ujutro kožu bez vidljivog umora na licu?

E, pa moguće je! Uz FILORGA NCEF SHOT tretman koji ima pomlađujući učinak, učinkovito djeluje na bore, pore,učvršćuje kožu i daje joj prirodnu blistavost.

Meni je na polovici već bilo vrlo jasno da su mi obrazi postali zdraviji, a najdelikatnije područje oko očiju se zaista počelo popravljati. Ovaj tretman, bez lažne skromnosti, FILORGA može smatrati jednim od najboljih tretmana za lice u zamjenu za neke invazivne koje nude kozmetički saloni i(li) poliklinike. Djelovao mi je korektivno na tonus kože te joj pružio vlagu za pojačanu korekciju znakova starenja. Izuzetno je lagane teksture, brzo se upija, a čini se baš idealan za upotrebu u ovom radoblju promjene godišnjeg doba, a i u razdoblju pojačanog umora ili stresa.

Nanošenje? Vrlo jednostavno. U pipetu uzmete količinu koja je označena, istisnete među dlanove, lagano zagrijete i aplicirate… U svega nekoliko sekundi kroz 10 dana vidjeti ćete razliku u stanju vaše kože lica.

Ključni sastojci ovog seruma su  NCEF kompleks koji u sebi sadrži 50 aktivnih sastojaka, vitamine, proteine, egzopolisaharide, minerale i koenzime. Upravo zbog toga jedna dnevna doza ovog seruma jednaka je 1 mezoterapijskoj injekciji!  WOW!

NCEF – SHOT 10 – dnevni serum koristi se na području lica i vrata ujutro i navečer, prije kreme ili seruma.

Pitali ste me tijekom dnevnih objava na društvenim mrežama o samom proizvodu gdje ga kupiti, koja mu je cijena? Pisali ste mi i svoja osobna pozitivna iskustva. Na kraju mi samo dakle preostaje reći vam da sam ja oduševljen BEAUTY PHARMACY ponudom odakle je i moj primjerak ovog genijalnog tretmana došao, a gdje na uglu Gundulićeve možete dobiti super savjete i otkriti cijelu FILORGA ponudu kao i ponudu drugih vrhunskih proizvoda za njegu lica, kose, ma cijelog tijela.

Moje povjerenje imaju, a siguran sam da će opravdati i vaše! Pišite mi dojmove!

 

Post a Comment