HYDRA-HYAL FILORGA hidrataciju ćete htjeti i vi

HYDRA-HYAL FILORGA hidrataciju ćete htjeti i vi. Vjerujte mi! Jer na tržištu odgovorno tvrdim bolja dva proizvoda s ovom namjenom, a koji možete dijeliti sa svojim partneri(ca)ma, ne postoje! 

 

FILORGA HYDRA-HYAL

 

 

Prije svega vas želim još jednom podsjetiti na NCEF SHOT proizvod koji vam možda najradije preporučujem dok se vratite s mora i godišnjih odmora, kako biste kožu dodatno boostali, tako da recenziju pronađite ovdje.

 

A svakako smatram korisnim da se malo bolje upoznate i sa ostatkom FILORGA ponude u Hrvatskoj kroz nedavno objavljeno e-book specijal brend izdanje ovdje.

 

 

FILORGA HYDRA-HYAL

 

 

I sad u ovim ljetnim danima, tražimo svi laganiju odjeću i obuću, a onda dakako i formulacije krema. Upravo je FILORGA tome vrlo mudro doskočila formuliravši dva hit proizvoda koja će ljeti siguran sam posebno cijeniti žene, a cijelu godinu muškarci.

 

 

Zašto žene? Zašto muškarci?

 

 

Ženama će ova jedinstvena formulacija kojom se psotiže lakoća tekstura, brzina upijanja, a učinkovisti hidratacije biti sjajna nenametljiva podloga prije ostalih prozivoda bilo da se radi o nekom makeupu ili jednostavnijoj npr. CC kremi.

 

 

Muškarci pak će biti oduševljeni bogatom hidratacijom posebno u trenutcima poslije brijanja lica. Ja naprimjer svoju bradu vrlo detaljno redovito oblikujem, ali neke dijelove baš brijem i aparatom i britvicom i mogu reći da hidratiziranje kože poslije te rutine mi je jako važno. Upravo HYDR-HYAL FILORGA proizvodima to postižem besprijekorno.

 

 

 

 

SERUM

 

 

Nakon čišćenja, dakako prvi korak nam je serum. Ovaj FILORGA HYDRA-HYAL serum je genijalno fluidan i bez imalo osjećanja ljepljenja što se često pojavi kao efekt kod seruma. HYDRA-HYAL serum pruža dugotrajnu hidrataciju s čak 5 vrsta hijaluronske kiseline. Umrežena, inkapsulirana, niske, srednje i visoke molekularne težine – hijaluronske kiseline ciljano djeluju na kožu. Tako ovaj hidratantni serum protiv starenja trenutačno će vašu kožu puniti, povećavati razinu hijaluronske kiseline u koži za +58% i osiguravati 24-satnu hidrataciju.

Baš sve ono što je u ovim vrućim i sparnim danima koži potrebno, zar ne!?

 

Ipak glavnina inovacije ovog fenomenalnog seruma je u upravo u ekstraktu Japanskog bagrema (Sophora japonica) koji ima antioskidativno djelovanje, a koji uz pomoć svoje osvježavajuće gel teksture kožu ostavlja mekanom i neljepljivom.

 

Tekstura, način apliciranja i upijanja me najviše i oduševljava u ovih zadnjih mjesec dana korištenja!

 

FILORGA HYDRA-HYAL

 

KREMA ZA LICE

 

Drugi korak ilitiga zaključavanje vlage je upravo nanošenje kreme.

 

FILORGA HYDRA-HYAL KREMA hidratantna popunjavajuća krema biti će super suputnik tijekom ljetne skincare rutine. Proces hidratacije ćete besprijekorno zaokružiti i osigurati potrebnu vlažnost koži cijeli dan, unatoč brojnim vanjskim izazovima.

 

Također 5 vrsta hijaluronske kiseline formuliranih u ovoj kremi, kožu čini punijom, zaglađenijom i uz zdravi sjaj.

 

Ovo je vrhunski korak revitalizacije za normalnu do suhu kožu!

 

FILORGA HYDRA-HYAL

 

Dakle, dva fenomenalna proizvoda za dva jednostavna koraka kako biste koži pružili hidrataciju cijeli dan! I još k tome, dva proizvoda koja bez problema, dapače, možete dijeliti sa svojim partneri(ca)ma i pitanje je samo tko će prije i više zavoljeti ljetnu rutinu s ovim pomagačima.

 

Odgovorno tvrdim, HYDRA-HYAL FILORGA hidratacija biti će hit ne samo u narednim tjednima nego i ostatak godine jer teško će drugi brendovi zasada nadmašiti FILORGA laboratorije.

 

FILORGA HYDRA-HYAL

 

Slobodno mi javite vi svoje dojmove ili u inbox društvenih mreža ili na mail hrvoje@stankoncept.eu

Post a Comment