LIBRE LE PARFUM. JER SLOBODA NE ČEKA!

LIBRE Le Parfum. Miris, a ujedno i mnogo više od toga. Jer je miris koji nosite oličenje vaše osobnosti. Oličenje vaše moćne i sjajne aure, vašeg prekrasnog plamtećeg traga, zadovoljstva koje je samo vaše, ali i poruke koju šaljete svijetu.

LIBRE Le Parfum. Jer na francuskom nema moćnije riječi kojom se definiraju žene današnjice.

LIBRE Le Parfum. Jer je danas promicanje slobode važnije nego ikad. Sloboda je ultimativni luksuz. Ona vatra koja vas pokreće, potiče da intenzivnije osjećate svijet oko sebe i živite slobodno. Moćna vizija u obliku plamena koji gori u vama. Pozitivan, odvažan i strastven poziv na djelovanje. Tajna vašeg samopouzdanja i karizme…

Libre Le Parfum predstavlja eksploziju mirisa u bočici i to je najintenzivnija, najmoćnija i najsenzualnija verzija kultnog mirisa Libre.

U ovu su odvažnu novu verziju mirisa vrsni parfumeri Anne Flipo i Carlos Benaïm (IFF) dodali intenzivne i tople začinske note koje pojačavaju prepoznatljivi miris senzualnog cvijeta naranče i hladne lavande.

Nota šafrana iz vrtova Ourika, dobivena ekstrakcijom para i molekula, po prvi se put upotrebljava u mirisu i otkriva jedinstveno privlačna, kremasta i intenzivna obilježja cvijeta šafrana koji se uzgaja u botaničkim vrtovima YSL beauty, Ourika Community Gardens u Maroku. Zahvaljujući svježem i sočnom srcu bergamota koji je osmišljen posebno za YSL, u kombinaciji s toplo-hladnim intenzivnim mirisom pikantnog đumbira i prepoznatljivom notom šafrana, Libre je intenzivniji nego ikad.

Uz dodatak intenzivnog začina, srce Libre Le Parfum mirisa postaje crveno kao „plameno cvijeće” koje je Yves Saint Laurent u sedamdesetim godinama prošloga stoljeća osmislio za svoj revolucionarni miris Opium. Crveno poput tla u Maroku u kojem je ovaj dizajner pronašao mnogo inspiracije za svoju živopisnu paletu. Crveno poput plamena koji gori u srcu YSL žene...
YSL LIBRE LE PARFUM

Nešto što je kultno jednostavno ne treba mijenjati. Može se samo poboljšati inovacijom. Učiniti privlačnijim. Upečatljivijim. A mirisi cvijeća u ovoj bočici predstavljaju snagu i moć.

Zahvaljujući tamno crvenoj boji mirisa, dizajn bočice još je primamljiviji. Predimenzionirani horizontalni logotip Cassandre sjaji poput komada dizajnerskog nakita. Oblikovan tako da prati oštre uglove bočice i pričvršćen na staklo, ovaj legendarni logotip koji svjetluca zlatnim sjajem poput goruće lave uistinu je pravi dizajnerski dragulj.

Još jedan seksi i provokativan detalj precizno je urezano stakleno slovo V koje naglašava slovo Y, urezujući se duboko u staklo geometrijski oblikovane bočice, iskrojene poput smokinga brenda YSL koji savršeno pristaje.

Odišući asimetrijom visoke mode, kosi crni čep bočice naglašava elegantni zlatni lanac obavijen oko njezina vrata. Jer YSL žena ima dovoljno samopouzdanja da nosi lance. Dokle god su zlatni. Naravno, ona ih može raskinuti kad god to poželi.

YSL LIBRE LE PARFUM

Nema moćnije riječi kojom se definiraju žene današnjice, LIBRE!

Post a Comment