#mirisnevečere YSL LIBRE

MIRISNE VEČERE novo u Zagrebu

Parfemski i beauty entuzijasti, znalci i zaljubljenici u „lijepo i mirisno“ dobili su prvi službeni koncept druženja u Hrvatskoj, u Zagrebu. Naime, u STAN KONCEPT-u kao multifunkcionalnom prostoru u prosincu je održana prva mirisna večera koja spaja mirisne note iz parfemske kreacije s hranom i pićem.

Odvažnost. Žar. Sloboda. YSL LIBRE bio je inspiracija za temu prve mirisne večere.

Druženje za sva osjetila okupilo je osam karizmatičnih gošći iz različitih društvenih i poslovnih sfera koje svaka na svoj način utjelovljuju žensku energiju, vatrenost kroz svakodnevnicu koju žive.

#mirisnevečere YSL LIBRE

Posebno dojmljiv dio je bio na samom početku mirisne večere kad su svi dobili zadatak na papirićima ispisati sve trenutne loše osjećaje i situacije koje muče njih, ali smatraju i da zarobljuju društvo općenito. Te papiriće su gotovo ritualno spalili i tako započeli druženje s porukom oslobođenja od svega što je loše. Baš u skladu s parfemskom kreacijom koja je i bila u fokusu kroz mirisnu večeru. Libre! Sloboda! Kao nužnost pojedinca, a posebno žene aktualno je pitanje kroz cijelu ljudsku povijest i potrebno ju je svakodnevno osvještavati i društveno poticati, naglasio je Hrvoje. Stoga nisu slučajno mirisne večere krenule upravo s vatrenom mirisnom kreacijom i performansom koji je dodirnuo najintimnija osjećanja gostiju

#mirisnevečere YSL LIBRE

Tijek večere s hranom i pićima pratio je mirisne note samog parfema i time gostima dodatno naglašavao cijelu formulaciju kako bi i kroz miris ali i kroz okus još bolje doživjeli parfem. I to je koncept koji će mirisne večere razvijati. Druženje uz spoj mirisa i okusa kako bi se određena mirisna kreacija doživjela na sasvim novoj razini. 

U nastavku donosimo selekciju pića koja su se posluživala uz jela tijekom večere…

Mirisna večera inače je autorski projekt Hrvoja Vukova kojim se nastavljaju njegove #mirisnepriče kao dio svakodnevnog olfaktivnog sadržaja koji stvara na društvenim mrežama ali i u samom prostoru STAN KONCEPT. 

#mirisnevečere YSL LIBRE

Mirisne večere u STAN KONCEPT-u zamišljene su kao oblik druženja za prijatelje, obitelj, poslovne partnere u dogovoru s autorom, a tu su i redoviti termini otvoreni kao prilika za nova upoznavanja i druženja s ljudima koje ne poznajete, a s kojima dijelite naklonost prema parfemskim kreacijama, hrani i piću. Ovaj mirisno – gurmanski koncept druženja biti će zasigurno mnogima i super poklon za različite prigode.

Ova prva mirisna večera inspirirana YSL LIBRE Le parfum kreacijom izazvala je veliki interes i brojne upite za novi termin… Što je i moguće, prema dogovoru za zatvorenu grupu.

U svakodnevnoj pretrpanosti rasporedom mirisne večere su prilika da zastanemo, opustimo se i kroz sva osjetila, proustovski kao u romanu Combray, odemo na putovanje svojim sjećanjima ali i damo si priliku za stvaranje novih uspomena. 

Post a Comment