Search
Close this search box.
Hrvoje Vukov #mirisnepriče

Ukratko što su to #mirisnepriče?

Što su mirisne priče?

Mirisne priče jedinstveni su projekt u Hrvatskoj. Spoj je to online aktivnosti putem društvenih mreža kroz predstavljanja i recenzije mirisnih kreacija, ali i offline aktivnosti putem različitih evenata u STAN KONCEPTU s posebnim naglaskom na mirisne večere.

Mirisne priče

Mirisne večere

Parfemski i beauty entuzijasti, znalci i zaljubljenici u “lijepo i mirisno” dobili su prvi službeni koncept druženja u Hrvatskoj, u Zagrebu. Naime, u STAN KONCEPT-u kao multifunkcionalnom prostoru održana je u prosincu 2022. prva mirisna večera koja spaja mirisne note iz parfemske kreacije s gastronomijom.

Održano je 12 evenata u nizu, a posebno istaknut je bio parfemski masterclass koji je održao veliki parfemski kreator Paolo Terenzi.

Mirisne priče

Master Class sa Paolom Terenzijem

Ovdje možete pročitati baš više detalja o samom masterclassu…

I mnogi drugi. Na čemu smo iznimno zahvalni. 

Kako su nastale mirisne priče?

Mirisne priče su nastale kao spoj iznimne kolekcije niche i dizajnerskih parfema, mirisnih svijeća, difuzora u STAN KONCEPTU. Ali Hrvoje kao autor tu je spojio i ljubav prema pisanju, čitanju, pričanju priča i na kraju krajeva kroz projekt mirisnih večera prema gastronomiji. Tako da su za mirisne priče interes pokazali brendovi izvan granica Hrvatske koji su se vrlo rado odazivali na partnerstvo, a parfumerije MARTIMEX i BELODORE od samog početka su podržale projekt.

Novost – ADRIA PERFUME AWARDS 

Svemu su podršku od početka pružile i Alis Marić s bloga i webshopa Čitaj knjigu kao i Zora Bjelousov kao veliki parfemski znalac i uredncia portala Femina.hr… ali i brojni drugi influenseri i beauty znalci i entuzijasti.

Autorski tim najavljuje i neke nove smjerove. Ono što je svakako važno napomenuti je otvaranje evenata za širu publiku uz participiranje, a u prosincu 2023. smo predstavili i novi dodatni projekt za cijelu regiju – ADRIA PERFUME AWARDS o čemu ćemo više tek pisati.

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar