Search
Close this search box.
ACQUA DI GIO

AARON TAYLOR-JOHNSON novi je ACQUA DI GIÒ AMBASADOR

Još jedna lijepa vijest

Početak veljače i kraj radnog tjedna sami po sebi predstavljaju dobre vijesti, vjerujem da imate vremena za  još jednu lijepu iz mirisnog svijeta.

Armani beauty sa zadovoljstvom najavljuje Aarona Taylora-Johnsona kao novog ambasadora kultnog ACQUA DI GIÒ mirisa.

Zašto baš Aaron?

“ACQUA DI GIÒ utjelovljuje način razumijevanja muževnosti koji je istovremeno slobodan, osjetljiv i avanturistički. Sve su to karakteristike koje Aaron izražava svojom prisutnošću i tjelesnošću. Upravo me ta ravnoteža uma i tijela uvjerila da je on prava osoba koja će predstavljati miris. Aaron ima intenzitet i ljepotu koji su istovremeno samosvjesni i simbol današnjice.” – Giorgio Armani. 

“Njegova genijalna kreativnost, njegova bezvremenska sofisticiranost i njegov besprijekoran ukus samo su neke od bezbroj odlika  gospodina Giorgia Armanija. Osjećam se počašćenim što sam odabran da predstavljam njegov legendarni miris ACQUA DI GIÒ kao novi ambasador brenda. Zapravo, odavno sam obožavatelj ACQUA DI GIÒ mirisa – zbog njegove čistoće i neopisive svježine. Oduvijek sam osjećao da ima tu nedostižnu kombinaciju muževnosti i ranjivosti – gotovo čarobnu vezu s prirodom i pomlađujućom snagom mora.” – Aaron Taylor-Johnson. 

Aaron Taylor-Johnson višestruko je talentiran glumac. Njegov afinitet prema njegovoj umjetnosti zrači iznutra; u svakoj jedinstveno različitoj ulozi koju je utjelovio, njegova magnetska prisutnost očarala je publiku diljem svijeta. Sposobnost Aarona Taylora-Johnsona da se neprimjetno poveže sa svojom okolinom i emocijama utjelovljuje bit moderne i svjesne muževnosti, vizije koju ACQUA DI GIÒ duboko sadrži. 

Prvi morski miris još iz 1996.

Prvobitno predstavljen 1996. kao prvi morski miris, ACQUA DI GIÒ i danas nastavlja dočaravati vječnu snagu mora i čovjekovu povezanost s prirodom. Novi film kampanje prikazuje Aarona Taylora-Johnsona, karizmatičnu figuru koja personificira ACQUA DI GIÒ viziju osjetljive i oslobođene muževnosti, kao muškarca u potpunom skladu s prirodom i morem, koji tu povezanost s okolišem osjeća kao regenerirajuću silu. 

U 2024. ACQUA DI GIÒ EAU DE TOILETTE ulazi u novo poglavlje predstavljajući novog ambasadora, novu kampanju i novu bočicu s mogućnošću nadopune. 

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar