Search
Close this search box.
Ivana Pirizović

INsta inspirativan intervju: Ivana Pirizović

Ivanu pratim na društvenim mrežama već dugo vremena, a onda smo se upoznali i uživo kroz suradnje s klijentima i evente… Lifestyle koji prezentira, estetika, a onda i komunikacija, teme o kojima progovara, privukli su me da ju pitam baš za Valentinovo nekoliko pitanja… 

Inspirativna si mnogim ženama (ali i muškarcima) koji te prate u poetičnosti življenja. Ali vjerujem da nije uvijek sve lagano… Što ti je najveći izazov u svakodnevnici kad pričamo o ljubavi prema sebi (i drugima)?

Najveći izazov u svakodnevnici, kada pričamo o ljubavi prema sebi je prepustiti se, imati strpljenja i vjerovati da će naš život odigrati baš nama u korist i da baš sve ono što tražimo, traži i nas.

Voliš natalne karte i iščitavanje zvijezda… Puno ljudi te pita za nekog s kim bi htjeli biti ili jesu u romantičnom odnosu. Što je po tvom mišljenju “problem društva” da je toliko nas danas solo?

Problem društva – zašto nas je toliko solo je upravo u tome što je sve postalo dostupno, zamjenjivo i što smo naučili da kako na stvarima, tako ni na odnosima ne trebamo raditi, nego odemo u dućan koji nam je blizu i stvar koja nam više ne služi zamijenimo novom.

Kad bi Ivana danas mogla napisati nešto Ivani jučer i Ivani sutra, što bi to bilo?

Ivani jučer želim reći da se ne boji biti hrabra i svoja, jer se hrabrost isplati, a Ivani sutra želim reći: rekla sam ti, hrabrost se uvijek isplati.

I za kraj, samo ću ponoviti ono što je Ivana rekla, a što parafrazirajući želim nama svima – hrabrosti! Jer hrabrost se uvijek isplati! Hrabrosti za življenje, za voljenje i sebe i drugih! I hrabrosti nam želim da dopuštanje da nas drugi vole… 

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar