Search
Close this search box.
ZADIG&VOLTAIRE

Parfemski noviteti: ZADIG&VOLTAIRE This is really her! i This is really him!

Senzualna igra svjetla i tame u srcu Pariza utkana je u nove parfeme ZADIG&VOLTAIRE This is really her! i This is really him!

ZADIG&VOLTAIRE

ZADIG&VOLTAIRE nas vodi u šetnju ulicama Pariza, ali ovaj put u srce same noći. This is really her! i This is really him! najnovija su izdanja popularnih mirisa, a njihova priča govori o intenzivnoj ljubavi i strastvenoj avanturi pod sjajem pariškog neba…

This is really her!

Cvjetno-amber je miris koji je kreirala Sidonie Lancesseur. U gornjim notama osvojit će vas pikantni ružičasti papr i aromatični bosiljak. Srce parfema otkriva suptilnu eleganciju ruže uz neočekivano gurmanski akord kestena. Završnica je topla i smirena, zahvaljujući mješavini meda, pačulija i vanilije.

ZADIG&VOLTAIRE

This is really him!

Ovu kreaciju otpisuje Nathalie Lorson. Drvenasto-jantarni miris na prvu će vas razbuditi svježom citrusnom eksplozijom grejpfruta i limuna. Srce otkriva elegantnu i senzualnu naranču u cvatu, dok vas baza parfema obavija toplim i misterioznim tonovima drveta palo santa i ambre.

ZADIG&VOLTAIRE

Oba parfema su intenzivna i bezvremenska. Bočice reflektiraju svjetleće i uzbudljive noći Grada svjetlosti. This is really her! dolazi u prozirnoj ružičastoj bočici, dok This is really him! krasi srebrna boja koja podsjeća na sjene pariških ulica.

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar