Search
Close this search box.
FILORGA

FILORGA novosti – SKIN PREP za još čišću kožu!

Njega kože započinje s temeljitim čišćenjem, a FILORGA je ovih dana lansirala novitete iz svoje linije SKIN-PREP, koji omogućavaju još bolje i učinkovitije čišćenje kože. Ovi inovativni proizvodi stvoreni su su kako bi osigurali savršeno čistu kožu, pripremajući je za daljnju njegu i maksimizirajući apsorpciju aktivnih sastojaka iz drugih proizvoda.

Upoznajmo novitete

CLEANSING OIL je ulje za čišćenje lica namijenjeno učinkovitom uklanjanju šminke, uključujući vodootpornu šminku, dok istovremeno uklanja višak sebuma, njeguje i umiruje kožu.

ENZIMATSKA PJENA je nježni, ali učinkoviti pjenasti čistač koji uklanja nečistoće, šminku i višak sebuma bez isušivanja kože. Ovaj proizvod koristi hidratantne i umirujuće sastojke kako bi koža ostala svježa, čista i hidratizirana.

MICELLAR SOLUTION je micelarna otopina koja učinkovito uklanja šminku, prljavštinu i nečistoće s lica, očiju i usana. Idealan je proizvod za sve tipove kože, uključujući osjetljivu, i ne zahtijeva ispiranje.

EXFOLIATING CREAM je dvostruki piling koji kombinira kemijski i mehanički piling za dubinsko čišćenje i obnavljanje kože. Ovaj piling uklanja mrtve stanice kože, pročišćava pore i potiče obnovu stanica, ostavljajući kožu glatkom i sjajnom.

CLEANSING GEL je osvježavajući gel koji uravnotežuje pH kože, uklanja preostale nečistoće i priprema kožu za daljnju njegu. Ovaj gel pomaže u smanjenju vidljivosti pora i osigurava ravnomjeran ten.

FILORGA SKIN-PREP noviteti pružaju sve što je potrebno za besprijekorno čistu i njegovanu kožu. Bilo da se radi o dubinskom čišćenju, uklanjanju šminke, pilingu ili toniranju, ovi proizvodi osiguravaju optimalnu pripremu kože za daljnju njegu.

Integrirajte FILORGA SKIN-PREP u svoju svakodnevnu rutinu čišćenja i uživajte u zdravoj, blistavoj i savršeno pripremljenoj koži.

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar