Search
Close this search box.
Scentologia Over.dose Martimex

Parfem tjedna: SCENTOLOGIA Over.dose

SCENTOLOGIA ima revolucionarni pristup

SCENTOLOGIA, luksuzni brand mirisa koji je osnovan 2021. godine u srcu Pariza od strane grupe Arcadie De Niche, predstavlja revolucionarni pristup parfemskoj industriji. Vjerujući da je parfem više od ugodnog mirisa, SCENTOLOGIA je uspostavila svoju filozofiju na spoju umjetnosti i znanosti, gdje se tehnička stručnost susreće s kreativnom vizijom. Između ostalih parfemskih kreacija proizašlih iz njihovog kreativnog stvaralaštva stoji parfem pod nazivom “Over.dose,” koji pripada orijentalno cvjetnim, drvenastim parfemima. I moj je parfem tjedna. 

Sastav mirisa je kompleksan

Over.dose je poput glazbene rečenice koja započinje notama grejpa, bergamota i kanabisa, stvarajući intrigantan prizor na samom početku. Ova kombinacija svježih citrusa i neočekivanog kanabisa postavlja ton koji pomalo šokira. U srednjem dijelu kompozicije, geranij, gardenija i timijan preuzimaju kontrolu, stvarajući cvjetni vrt bogat raznolikim mirisnim nijansama.

No, prava zvijezda dolazi u završnom dijelu, gdje se vetiver, pačuli, mošus i amber spajaju kako bi stvorili dubinu i toplinu. Ove su drvenaste note savršeno uravnotežene, stvarajući završetak koji ostavlja snažan dojam i dugotrajan trag.

Scentologia Over.dose Martimex

SCENTOLOGIA u Martimexu

Over.dose se ističe svojom složenom strukturom, gdje svaki sastojak igra ključnu ulogu u stvaranju jedinstvenog mirisnog iskustva.

SCENTOLOGIA je uspjela uhvatiti esenciju orijentalno cvjetnih, drvenastih mirisa te ih prenijeti u sofisticiranu i originalnu kompoziciju koja nosi pečat njihove umjetničke uvrnutosti i olfaktivne  stručnosti.

Ovo pravo malo remek-djelo parfemske industrije ne samo da odiše sofisticiranim karakterom, već i istražuje granice umjetnosti i znanosti u svijetu mirisa. Over.dose postavlja visoke standarde u industriji, predstavljajući SCENTOLOGIA brend u Martimexu kao nezaobilaznu destinaciju za ljubitelje luksuznih parfema i onih koji cijene umjetnost u svakoj kapljici mirisa.

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar