Search
Close this search box.
UCHKA

Recenzija: Balancing mist UCHKA

Sjajan prvi korak u vašoj rutini njege kože

UCHKA Balancing Mist je osvježavajuća i uravnotežujuća kombinacija prirodnih hidratantnih sastojaka, namijenjena primarno kao prvi korak nakon čišćenja lica. Ali itekako će dobro poslužiti i za osvježenje kože i dodatnu hidrataciju tijekom dana. 

Ovaj proizvod mi je u rutinu došao sasvim slučajno ali mi je iznimno drago da sam ga imao priliku isprobati. 

Pažljivo odabrani sastojci

Jedna od najvažnijih karakteristika UCHKA Balancing Mista je njegova lagana formula koja se brzo upija, ne ostavljajući osjećaj težine ili masnoće na koži. To ga čini idealnim za svakodnevnu upotrebu, čak i za osobe s masnom ili mješovitom kožom.

Sastojci poput ekstrakta divljeg branog matičnjaka, bušina i mente, zajedno s aloe verom, ultra niskomolekularnim hijaluronom i panthenolom, pružaju hidrataciju, umiruju kožu te joj pomažu da zadrži prirodnu ravnotežu.

Hidrolati divljeg branog matičnjaka i mente djeluju osvježavajuće i umirujuće na kožu, dok hidrolat mente dodatno čisti pore i matira kožu. Inače, hidrolat bušina dodaje antioksidativni efekt, što doprinosi cjelokupnom regenerativnom učinku.

Važan sastojak ovog proizvoda je i cink PCA, koji pomaže u balansiranju sebuma i smanjenju vidljivosti pora, dok istovremeno održava vlažnost kože.

Kombinacija aloe vere, mliječne kiseline, panthenola i ultra niskomolekularnog hijalurona pruža dugotrajnu hidrataciju i obnavlja hidrolipidnu barijeru kože.

Biljni miris

Balancing Mist ima predivan biljni miris koji će vas osvježiti, ostavljajući kožu mekom, hidratiziranom i pripremljenom za daljnju njegu.

Kao super komad unutar kozmetičke torbice, može se koristiti i tijekom dana za osvježenje kože ili kao fiksator šminke, produžujući njezinu trajnost.

Jednostavno, morate ga uvrstiti u rutinu

Sve u svemu, UCHKA Balancing Mist je savršen dodatak vašoj rutini njege kože, pružajući hidrataciju, toniziranje i osvježenje bez težine ili masnoće. Uz njegov blagotvoran učinak na kožu, teško je pronaći razlog zašto ne biste uvrstili ovaj proizvod u svoju svakodnevnu njegu.

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar