Search
Close this search box.
JoMalone Red Hibiscus

Parfemski novitet: JoMalone Red Hibiscus Cologne Intense

Nova vibrantna elegancija

Parfemska znatiželja me odvela u JoMalone trgovinu na adresi Ilica 7 kako bih istražio moguće novitete na policama… I oduševio sam se! 

Tamnocrvena bočica nove parfemske kreacije apsolutno plijeni pozornost, a olfaktivna igra pod imenim RED HIBISCUS meni je jedna od najboljih JoMalone kreacija.

JoMalone RED HIBISCUS je osvježavajući novitet koji oduševljava svojom živopisnom i razigranom kombinacijom nota. Ova mirisna kompozicija počinje svijetlim i trpkim notama mandarine, koje se savršeno stapaju sa sočnom limetom, stvarajući živahnu svježinu koja odmah privlači pažnju.

U srednjem dijelu kompozicije ističe se akord inspiriran crvenim hibiskusom, koji donosi dubinu i slojevitost mirisu. Hibiskus, sa svojim solarnim cvjetnim aspektima, oživljava srce mirisa, nadopunjen ylang-ylangom i jasminom, dodajući mu toplinu i cvjetnu raskoš.

Na kraju, u formulaciji se pojavljuje vanilija, koja doprinosi senzualnosti i dubini mirisa, ostavljajući iza sebe neodoljiv trag koji mami i očarava.

Originalnost i bogatstvo slojeva

JoMalone RED HIBISCUS je miris koji istovremeno pruža svježinu ali itekako će i zagrijati atmosferu. Njegova živahna kombinacija citrusa i cvjetnih nota čini ga idealnim za svaku priliku – od svakodnevnih aktivnosti do posebnih događaja.

Ova mirisna kreacija donosi pozitivne vibracije ali i prepoznatljivu eleganciju u bočici, ističući se svojom originalnošću i bogatstvom slojeva.

Za one koji traže miris koji će ih inspirirati, Jo Malone RED HIBISCUS je savršen izbor.

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar