Search
Close this search box.
Jo Malone London

Umirujući spoj umjetnosti i parfema: Jo Malone London RED HIBISCUS druženje

Jo Malone London store pretvorili smo u atelje

U ugodnoj, intimnoj atmosferi u centru Zagreba, na adresi Ilica 7 u Jo Malone London store-u imao sam priliku doživjeti spoj umjetnosti i parfema na jedinstven način.

Brend Jo Malone London organizirao je parfemsko druženje u suradnji s umjetničkim kolektivom “Atelje na br.1”, gdje smo kroz slikarsku radionicu oživjeli svoje kreativne impulse.

Slikarska radionica

Na ovoj posebnoj radionici imali smo priliku eksperimentirati s bojama i motivima na jedinstvenoj podlozi – kutijama Jo Malone London parfema.

Inspirirani teksturama i bojama hibiskusa, svatko je na svoj način stvorio unikatno umjetničko djelo, oslanjajući se na svoju kreativnost i ljubav prema umjetnosti.

Razgovor o parfemima

Dok su kistovi kreativno klizili po kutijama, uživali smo u opuštenim razgovorima o parfemima.

Odlična atmosfera poticala je razmjenu mišljenja i doživljaja o omiljenim mirisima, dok su se strasti za Jo Malone London kreacijama prelijevale u svaku kap boje na platnu.

Mirisni poklon 

Svojevrsna kulminacija događaja bio je trenutak kad smo svi završili sa svojim slikanjem, a potom otvarali Jo Malone London kutije u kojima nas je dočekao JML najnoviji miris – RED HIBISCUS cologne intense.

O ovom parfemskom novitetu sam ovdje već pisao.

Osjećaji uzbuđenja i zadovoljstva ispunili su prostor dok smo uživali u otkrivanju ove nove olfaktivne kreacije.

JoMalone Red Hibiscus

Snažan utisak nježnosti

Parfemsko druženje s brendom Jo Malone London i umjetničkim kolektivom “Atelje na br.1” ostavilo je snažan utisak nježnosti na sve prisutne.

Spoj likovne umjetnosti i parfema pokazali su se kao iznimno inspirativni, podsjećajući nas na to kako se ljepota može pronaći u detaljima našeg svakodnevnog života.

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar