Search
Close this search box.
ISSEY MIYAKE

Parfemski noviteti: ISSEY MIYAKE LES EAUX D’ISSEY SOLAR VIOLET & SOLAR LAVENDER

Pioniri vodenih mirisa

Prije više od 30 godina, Issey Miyake dao je Jacquesu Cavallieru slobodu stvaranja mirisa kojim će “uhvatiti esenciju vode na ženskoj koži”. Rezultat te suradnje bio je L’Eau d’Issey, jedan od prvih pionirskih vodenih mirisa za žene.

Sada, 2024. godine, Issey Miyake predstavlja dvije nove i intenzivne toaletne vode: L’Eau d’Issey Solar Violet i L’Eau d’Issey Pour Homme Solar Lavender.

ISSEY MIYAKE

Više od mirisa

Nove Issey Miyake kreacije nisu samo mirisi; one su oda ljepoti prirode i spajanju vode s dva inovativna materijala. Jedinstveni je to trenutak koji slavi transformaciju vode nakon susreta s blistavom ljubičicom i upečatljivom lavandom.

ISSEY MIYAKE

Proljeće u bočici

“Ovi novi mirisi pripovijedaju strastvenu priču o svjetlu i kontrastu – ugrijani živim proljetnim zrakama, gdje je voda u harmoniji s delikatnošću kristalne ljubičice i snagom aromatične lavande”, kaže Marie Salamagne, parfumerka L’Eau d’Issey Solar Violet i L’Eau d’Issey Pour Homme Solar Lavanda.

ISSEY MIYAKE

Inspiracija za život u slobodi

Dok svjetlost zore otkriva čuda prirode, ove dvije intenzivne toaletne vode, dermatološki testirane, nude priliku da još bliže prihvatite dinamičnu igru između vode i nas samih ali i svijeta oko nas. Osmišljene su za nošenje na suncu, uz odgovarajuću zaštitu od sunca.

L’Eau d’Issey Solar Violet i L’Eau d’Issey Pour Homme Solar Lavender simboli su transformacije, nadahnuti prirodom i snovima o neograničenoj slobodi.

Ove mirisne kreacije pozivaju vas da istražite svoju unutarnju snagu i ljepotu, dok se suočavate s izazovima svakodnevnog života.

*parfemi su u prodaji od 1.3.2024.

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar