Search
Close this search box.
Atkinsons Valentinovo

Atkinsons – Oud Save The Queen & Oud Save The King

Više od mirisne kreacije

Atkinsons, renomirani britanski brend mirisnih kreacija, donosi nam dva izuzetna parfema koji ne samo da očaravaju svojim mirisnim notama, već i oživljavaju priče iz prošlosti – Oud Save The Queen i Oud Save The King.

Oud Save The Queen

Oud Save The Queen, jednako je impresivan kao i holivudska glumica Mabel Normand, čija je karizmatičnost i inspirirala stvaranje ovog parfema.

Ova kreacija nas vodi na nezaboravno putovanje kroz mirisne note koje su poput buketa odabranog s ljubavlju. Kombinacija Earl Grey čaja od bergamota, cvijeta naranče, jasmina i akorda ouda stvara senzualnu i profinjenu aromu koja ističe eleganciju i sofisticiranost.

Atkinsons Valentinovo

Oud Save The King

Oud Save The King donosi nam također jednu jedinstvenu priču – stvoren je naime za egipatskog princa Mohammeda Ali Ibrahima, a spaja britanski stil s istočnjačkom misterijom na izvanredan način.

Mješavinom Earl Grey čaja, cvijeta irisa, kože i akorda ouda stvara se miris koji je misteriozan, veličanstveno karizmatičan i ekstravagantno elegantan, savršeno odražavajući duh vremena u kojem je stvoren.

Atkinsons Valentinovo

Intrigantni i slojeviti

Oba parfema su duboko intrigantna i slojevita, nudeći izvanredno iskustvo mirisnih nota koje se prepliću i stvaraju nezaboravan dojam.

Oud Save The Queen i Oud Save The King su više od običnih parfema – oni su prava olfaktivna umjetnost koja nas podsjeća na veličanstvenu prošlost i bogatu povijest ATKINSONS parfemske kuće.

Za ljubitelje luksuza i elegancije, ovi parfemi su neizbježan dodatak kolekciji, a možete ih pronaći u MARTIMEX parfumerijama.

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar