Search
Close this search box.
Tiziana Terenzi SIRRAH

Parfem tjedna: Tiziana Terenzi SIRRAH

Lansiranje u zviježde Andromeda

Parfem tjedna SIRRAH iz meni posebno drage parfemske kuće Tiziana Terenzi u kolekciji mi je posredstvo BELODORE parfumerija.

Svaka kapljica ove parfemske kreacije će vas otrgnuti iz sigurnosti hoda po zemlji i lansirati u zviježđe Andromeda… Stoga, prepustite se putovanju…

Umjesto piramide – spirala

Šafran, zeleni papar u zrnu, dunja i marakuja, osmantus, kardamom, kisik, ruža i jantar, breza, sandalovina, pačulij, koža i bijeli mošus kombinacija su kojom je Paolo Terenzi stvorio ovu olfaktivnu genijalnost.

I premda ćemo za svaku parfemsku kreaciju navesti piramidalni poredak, što dakako u formulaciji vrijedi i za ovu, ipak SIRRAH se dosjetljivošću kreatora razvija baš poput zvijezde po kojoj kreacija nosi ime – spiralno, stalno pružajući iznenađenja. 

Spirala je to plamenova zavođenja i iznenađenja koja će vas podsjetiti na važnost trajne osobne evolucije… izgaranja u življenju… strasti!

Paolo Terenzi i ovom je kreacijom pokazao svoju genijalnost. Pružio nam je kroz SIRRAH puno više od parfema. Tu nadohavt ruke, u zlatnoj prepoznatljivoj Terenzi bočici imamo poticaj za život punim plućima! Za dijeljenje vatre koju nosimo u sebi. I zapamtite, plamen se tako neće umanjivati, dapače. 

I završiti ću riječima pjesnika Šimića:

Čovječe pazi
da ne ideš malen
ispod zvijezda!

Pusti
da cijelog tebe prođe
blaga svjetlost zvijezda!

Na svom koncu
mjesto u prah
prijeđi sav u zvijezde!

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar