Search
Close this search box.
brand Corali SELECTEDD

Uz najpoznatije svjetske concept trgovine, brand Corali dostupan u Selecteddu

I Zagreb je na mapi ljubitelja premium nakita

Corali nakit poput bezvremenskih skulptura odražava ljubav prema prirodnim materijalima i kvaliteti. I upravo uz najpoznatije concept trgovine u Kopenhagenu, New Yorku, Reykjaviku, Amsterdamu, Madridu, Berlinu, Corali nakit može se nabaviti i u Zagrebu, u dizajnerskoj trgovini, galeriji i knjižari Selectedd.

Ključne vrijednosti branda održivost i lokalna proizvodnja

Corali je danski brand koji ističe održivost i lokalnu proizvodnju kao ključne vrijednosti. Osnovan 2017. godine pod vizijom arhitektice Caroline Sillesen, svaki komad nakita ručno je izrađen ističući visoku kvalitetu i pažljivo odabrane prirodne materijale – poput čistog srebra, oniks kamena, koralja i bisera. Corali je dizajniran i proizveden za budućnost u kojoj trošimo manje i dajemo prednost kvaliteti.

Komadi nakita poput “malih skulptura”

Caroline Sillesen je osnovala brand kako bi istraživala i eksperimentirala s “malim skulpturama”. Corali se ponosi iskrenošću i nepretencioznošću eksperimentalnih i intuitivnih metoda, a svaki komad nakita odražava ljubav prema prirodnim materijalima. Tako se dizajnom naglašava beskrajna inspiracija iz oceanografije, percepcijske arhitekture i iz neobičnih skulptura.

brand Corali SELECTEDD
brand Corali SELECTEDD
brand Corali SELECTEDD

“Svaki komad osmišljen da se nosi generacijama”

S obzirom na to da je svaki komad bezvremenski, Corali postaje više od nakita. On je manifestacija ljubavi prema umjetnosti, očuvanju okoliša i lokalnoj kreativnosti. “Svaki komad je osmišljen da se nosi generacijama, tako da može preživjeti nas – ako se dobro brinemo o njemu”, istaknula je Caroline.

brand Corali SELECTEDD

U Selecteddu možete isprobati Corali liniju koju čini četrnaest komada nakita: viseće naušnice koje dolaze u paru kao i samostalno, ogrlice i prstenje. 

Autorica fotografija kojima je opremljen članak je Sara B. Moritz. 

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar