Search
Close this search box.
Dorin Zelenika

INsta inspirativan intervju: Dorin Zelenika

Žena posebne energije

Dorin (na Instagramu @dorinlucissima) sam upoznao na jednom od evenata. Energijom vrlo posebna žena privukla mi je pažnju da sam poželio ne samo ju pratiti na društvenim mrežama nego i zasigurno se opet s njom družiti…

Susretali smo se i dalje u različitim prigodama, a nedavno i na parfemskom druženju…

S obzirom da sam već bio u pripremi ovog e-book izdanja za Valentinovo točno sam znao da ju želim intervjuirati…

Stoga evo našeg prvog, ali vjerujem ne i zadnjeg intervjua…

Slijede tri pitanja i tri odgovora… INsta intervju, rekao bih…

Majka si i supruga, što ti se čini kao najveći izazov ljubavi u današnjoj svakodnevnici?

Svakako taj užurbani način života, dostupnost 24/7, tu su dječica koja traže potpuno pažnju… Kada nastupi umor i stres bitno je posložiti prioritete i podsjetiti se da je ljubav ono što nas spašava i gura naprijed, ono što je uz zdravlje najvažnije u životu.

Možeš li mi ispričati kako ste se suprug i ti upoznali? 

Spojili su nas zajednički prijatelji. Bilo je to prije 11 godina i odvilo se vrlo neočekivano i spontano.
 
Ja sam, priznajem, imala predrasude prema nogometašima, a suprug je tada igrao u Dinamu, tako da je za mene ta priča bila automatski prekrižena. Vrlo površno od mene, znam, ali dotad sam svašta bila proživjela. Njega to nije spriječilo da nastavi dopirati do mene i zapravo sam već pri prvom razgovoru spoznala njegovu jednostavnost, humor i dobru dušu. Nakon par dana poznavanja rekao mi je “Samo budi ovakva kakva jesi i oženit ću te.”, i evo nas danas 5 godina u braku s dvoje predivne djece.
 
Dakle, kod mene vrijedi ono “Nikad ne reci nikad.”. 😂

Imaš li neke svoje male rituale ljubavi? Prema sebi… Posebno dragu ljubavnu pjesmu ili film, neki “svoj trenutak” kojim se resetiraš i pomogne ti da još više voliš sebe i druge?

Navečer kada djeca zaspu obično nastupa moje vrijeme.

Volim si ugoditi skincare ritualom, dobrom knjigom i čašom vina ili zlatnim mlijekom ili recimo jutarnjim pilatesom uz omiljenu muziku. Tih sat vremena dnevno mi neopisivo puno znači da doprem u miru do sebe i saberem misli, opustim se.

Ako ne voliš sebe teško da će te iskreno voljeti drugi.

I samo ću zaključiti s mišlju koju je Dorin rekla za kraj ovog kratkog intervjua, a koju nam vrijedi svima zapamtiti: Ako ne voliš sebe teško da će te iskreno voljeti drugi.

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar