Search
Close this search box.
MEMO CAPPADOCIA

MEMO CAPPADOCIA – mirisno putovanje koje se pamti

Ususret zalasku sunca i mističnoj ljepoti

CAPPADOCIA, najnovija kreacija brenda MEMO, pruža putovanje u srcu turske pokrajine inspirirane bogatstvom zalaska sunca i mistične ljepote.

Ovaj miris će vas očarati svojom jedinstvenom kompozicijom, u kojoj se ključna nota šafrana ističe kao simbol raskošnog doživljaja.

Šafran za raskošnu atmosferu putovanja

Inspiriran čarima Kapadolije, ovaj parfem otvara svoju priču sa šafranom kao glavnom notom.

Šafran, koji je simbol luksuza i egzotike, dodaje dubinu i intenzitet mirisu, stvarajući bogatstvo i raskošnu atmosferu. Ova ključna nota dodatno je obogaćena slatkoćom cvijeća, koje pruža osjećaj nježnosti i elegancije.

Srednje note parfema otkrivaju kremasto drvo koje dodaje toplinu i obavijajući osjećaj, poput zagrljaja koji vas štiti od laganog vjetra i hladnoće pri zalasku sunca. Ovi tonovi stvaraju osjećaj ugodne topline i intimnosti, koji vas vodi na putovanje kroz Kapadokiju dok sunce polako zalazi na horizontu.

Završne note mirisa obogaćene su smolama, koje pružaju dodatnu dubinu i kompleksnost kompoziciji, razvijajući osjećaj trajnosti i raskošne elegancije koje ćete se sjećati vi i svi oko vas.

CAPPADOCIA je poput putovanja koje pamtite zauvijek – nježan, jantarni miris koji obavija vaše osjetilo mirisa poput mekane veste.

Nezaboravno iskustvo

Ovaj miris je prava poslastica za ljubitelje luksuznih i ekskluzivnih parfema, koji traže nezaboravno iskustvo koje će ih odvesti na putovanje kroz raskošne pejzaže i nezaboravne trenutke.

CAPPADOCIA dolazi u prepoznatljivoj elegantnoj bočici brenda MEMO, koja uistinu naglašava luksuz i sofisticiranost ovog mirisa.

Ukratko, MEMO – CAPPADOCIA je parfem koji pruža nezaboravno iskustvo putovanja kroz raskošne pejzaže i bogatstvo zalaska sunca, ističući svojom nježnom, jantarnom kompozicijom.

Ova kreacija idealna je opcija za sve one koji traže miris koji će ih odvesti na nezaboravno putovanje kroz egzotične krajeve.

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar