Search
Close this search box.
MIZENSIR parfemi

Valentinovo uz MIZENSIR parfeme iz BELODORE parfumerije

Sve je počelo sa svijećama

Godine 1999. Alberto Morillas, zajedno sa suprugom, stvorio je prve mirisne svijeće pod imenom Mizensir.

2015. Alberto Morillas lansirao je Mizensir Parfums; brend u kojem kreira koristeći svoje omiljene materijale i strast prema tradicionalnoj izradi parfema.

Njegovo ime možda ne zvuči poznato, ali moguće je da ste već nosili neki od njegovih mirisa. U gotovo pedeset godina svoje karijere, Alberto Morillas stvorio je ikonične mirise. 

Ovdje vam želim predstaviti tri ikonične kreacije brenda MIZENSIR koje možete pronaći u BELODORE parfumerijama.

FOR YOUR LOVE – miris poljupca u parfemskoj bočici

FOR YOUR LOVE kreacija iz radionice MIZENSIR-a, oduševljava svojom romantičnom i senzualnom kombinacijom nota koje oživljavaju osjećaj strasti i ljubavi.

Ovaj parfem neodoljivo privlači svojom otvorenim notama malina i mošusa, koji polako vode do dubljih tonova ambera, pačulija i benzoina, stvarajući osjećaj topline i intimnosti koji podsjeća na nezaboravni poljubac.

Kompozicija se otvara svježim i sočnim notama malina, koje pružaju osjećaj slatkoće i svježine poput prvog dodira usana. Ovi voćni tonovi brzo se stapaju s mošusom, koji dodaje dubinu i senzualnost mirisu, stvarajući osjećaj privlačnosti i strasti.

Srednje note parfema otkrivaju topli i intenzivni amber, koji preuzima kontrolu nad mirisnom simfonijom i ističe svoju dubinu i raskoš. Uz to dolaze pačuli i benzoin, koji dodaju notu tajanstvenosti i elegancije, stvarajući savršeno zaokruženu kompoziciju koja ostavlja nezaboravan dojam.

FOR YOUR LOVE je poput mirisa poljupca – svaki sloj i nota pružaju olfaktivno iskustvo koje odražava sve osjećaje i senzacije koje se javljaju u tom trenutku kada se približavate voljenoj osobi.

Ovaj parfem stvara intenzivan osjećaj bliskosti i strasti, ostavljajući vas zapanjenim i zanesenim.

Uz to, FOR YOUR LOVE dolazi u elegantnoj bočici koja odražava luksuz i sofisticiranost brenda MIZENSIR, čineći ga savršenim dodatkom vašoj kolekciji parfema.

Ukratko, FOR YOUR LOVE je parfem koji pruža nezaboravan doživljaj ljubavi i strasti, oživljavajući osjećaje i senzacije koje se javljaju u trenutku poljupca. Njegova romantična i senzualna kompozicija čini ga idealnim izborom za sve one koji žele proširiti svoj osjetni doživljaj i istaknuti svoju strastvenu stranu.

MIZENSIR parfemi

SWEET PRALINE – najfinija pralina omotana u eleganciju 

SWEET PRALINE jedinstveni je parfem iz radionice MIZENSIR, a oduševljava svojom nekonvencionalnom interpretacijom slatke praline, pružajući suptilan i elegantan doživljaj koji ističe sofisticiranost i raskoš.

Ovaj parfem nije samo još jedna slatka nota u svijetu parfema; to je pravi niche dragulj koji osvaja svojom složenom i intrigantnom kompozicijom.

Kreacija se otvara svježom i kombinacijom maline s nježno karameliziranim benzoinom, stvarajući mirisnu sinergiju koja podsjeća na slatki dodir praline. Međutim, ova pralina nije slatka ili sirupasta; umjesto toga, ona je suptilna i sofisticirana, baš poput latice cvijeta jasmina kojeg pronalazimo u daljnjem otkrivanju.

Srednje note parfema dodaju dodatnu dubinu i kompleksnost, prikazujući iskre tamjana i papirusa koje začinjavaju kompoziciju i dodaju notu elegancije koja obilježava velike parfeme. Ova harmonija mirisa stvara nezaboravan doživljaj koji ističe ljepotu i raskoš suptilne slatkoće.

SWEET PRALINE je pravi dragulj u svijetu niche parfema, ističući se svojom jedinstvenom i nekonvencionalnom interpretacijom slatke praline. Njegova suptilna i elegantna kompozicija pruža osjećaj luksuza i raskoši, ističući sofisticiranost.

Uz to, SWEET PRALINE dolazi u prepoznatljivoj elegantnoj bočici MIZENSIR-a, koja dodatno naglašava luksuz i sofisticiranost ovog mirisa.

Ukratko, SWEET PRALINE je parfem koji pruža nezaboravan doživljaj suptilne slatkoće i elegancije, ističući sofisticiranost i raskoš svog nositelja.

MIZENSIR parfemi

AMBRE MAGIQUE – posveta ambri

AMBRE MAGIQUE izuzetna je kreacija brenda MIZENSIR, a predstavlja pravu posvetu ambri – jednom od najfascinantnijih mirisnih sastojaka koji su oduvijek očaravali ljudski duh.

Ambra je uvijek bila predmetom zanimanja i divljenja, s mitskim pričama koje su kružile o njezinom podrijetlu – bilo da dolazi iz zmajeve sluzi ili iz fontane na dnu oceana. Ovom izvanrednom sastojku pripisuju se brojne vrline, uključujući i svojstva afrodizijaka, što dodatno pojačava njegovu privlačnost.

U kreaciji AMBRE MAGIQUE, cvijet naranče i mandarine uvode nas u mirisno putovanje, stvarajući svježinu i vitalnost. Ti svijetli i citrusni tonovi postupno se stapaju s toplim začinskim kardamonom i raskošnom bugarskom ružom, dodajući dubinu i slojevitost mirisu. No, prava čarolija nastupa kada se ovi elementi sjedinjuju s intenzivnom notom ambre i bogatom bourbon vanilijom, stvarajući slatko i snažno iskustvo koje je daleko od naivnosti.

AMBRE MAGIQUE nije samo još jedan parfem – on je ekstremno senzualan eliksir koji odiše snagom i sofisticiranošću. Njegova složena kompozicija poziva na istraživanje dubina i tajni ambre, ističući moć i raskoš.

Ovaj parfem je poput čarobnog napitka koji oživljava osjećaje strasti i požude, istovremeno očaravajući nositelja svojom kompleksnošću i elegancijom.

AMBRE MAGIQUE dolazi u prepoznatljivoj elegantnoj bočici MIZENSIR-a, koja dodatno naglašava luksuz i sofisticiranost ovog mirisa.

Ukratko, AMBRE MAGIQUE je parfem koji pruža nezaboravno iskustvo mirisnog putovanja kroz dubine ambre, ističući njegovu snagu i raskoš. Idealna je opcija za sve one koji traže ekstremno senzualno iskustvo koje će ostaviti neizbrisiv dojam.

MIZENSIR parfemi

Sadržaj:

Ostavite svoj komentar